De kampioenen (v.l.n.r.): Jan van der Spoel, Lisanne Hilhorst en Louw Helmich.
De kampioenen (v.l.n.r.): Jan van der Spoel, Lisanne Hilhorst en Louw Helmich.

Lisanne Hilhorst jeugdkampioen

bij Badmintonclub Steenderen

Steenderen - Het badmintonseizoen bij badmintonclub Steenderen zit er op. Het seizoen werd afgesloten met een sport- en spelavond én de bekendmaking van de top drie bij de jeugd.

Badminton-anders
Voordat bekend gemaakt werd wie de jeugdkampioenen dit jaar zijn, werd eerst nog een badminton-anders-parcours gespeeld.

Wedstrijden in onder andere blind-badminton, speedbadminton en tafeltennis werden gespeeld. Uiteraard goed voor hilarische daden.

Jeugdkampioenen
De jeugd ging door het seizoen heen de strijd om het kampioenschap vol vuur aan. Er werden veel mooie partijen gespeeld, zowel enkelspel als dubbelspel. Partijtjes werden op eigen niveau gespeeld waardoor iedereen kans maakt op het kampioenschap.

Lisanne Hilhorst wist de eerste plaats en daarmee de wisseltrofee 2015 binnen te halen.

Een mooie tweede plaats was voor Jan van der Spoel. De derde plaats was weggelegd voor Louw Helmich. Alle jongelui hebben de prijs meer dan verdiend, gefeliciteerd! Voor elke deelnemer was er nog een mooie medaille en iets lekkers.

Meer weten over BC Steenderen?
Het nieuwe seizoen start op donderdag 27 augustus. Ook benieuwd of de sport iets voor jou is? Kom drie keer gratis en zonder verdere verplichtingen meespelen.

Materiaal (racket en shuttles) is aanwezig, voor kleding (schoenen) moet zelf worden gezorgd. Bel voor meer informatie met het secretariaat of neem een kijkje op de clubsite.


secretariaat: (0575) 452306
www.bcsteenderen.nl