'Loat ze moar komme' in de spotlights Live@Ideaal.
'Loat ze moar komme' in de spotlights Live@Ideaal.

Vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem

'Loat Ze Moar Komme' bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 29 juli staat de band 'Loat Ze Moar Komme' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Andre Philipoom uit Didam liep al een tijd met de gedachte rond om zelf met een kleine formatie te beginnen. Hij speelt al vele jaren bij verschillende muziekverenigingen, onder andere op drums, trompet, trombone, bariton, enz. Daarnaast speelt hij in zijn vrije tijd op het keyboard.

Golden Oldies, bruiloftsmuziek, jaren '60 tot nu

Hij zocht contact met bassist Rob Onstenk, ook uit Didam, en ze besloten samen repertoire uit te zoeken. Daarbij gingen ze nog op zoek naar een zangeres en vonden in Carla Godschalk, eveneens woonachtig in Didam, een leeftijdgenoot, die perfect in het plaatje past. Dus 'Loat Ze Moar Komme'.

De band beschikt over een eigen geluid- en lichtinstallatie, die door technicus Roy Hesselink uit Angerlo wordt opgebouwd en ingeregeld. Bij 'Loat Ze Moar Komme' is de technicus een bandlid, die net zo belangrijk is dan de muzikanten.

De band heeft een breed repertoire met Golden Oldies, bruiloftsmuziek, nummers uit de jaren '60 tot nu in het Engels, Duits en Nederlands.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website.

Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem


Live@Ideaal.org
www.ideaal.org