Deelnemers van de dagfietstocht van ANBO Hengelo/Steenderen.
Deelnemers van de dagfietstocht van ANBO Hengelo/Steenderen.

ANBO Hengelo/Steenderen

Genieten van jaarlijkse dagfietstocht

Hengelo - Op woensdag 15 juli hield ANBO Hengelo/Steenderen haar jaarlijkse dagfietstocht. Het was heerlijk fietsweer met weinig wind, maar helaas was regenkleding ook nodig.

Met een grote groep mensen fietsen door de mooie omgeving van de Achterhoek is gezellig en met de nodige tussenstops met een stukje kaas en worst werd er een behoorlijk aantal kilometers gefietst.
's Morgens om 10.00 uur werd met 23 deelnemers bij Wolbrink in Hengelo gestart voor een tocht door de omgeving. Eerst fietsten de deelnemers richting Ruurlo, waar bij De Luifel werd genoten van koffie met gebak.

Vervolgens ging de fietstocht verder richting Barchem waar rond 13.00 uur de lunch werd genuttigd bij Reusterman.

Na de lunch werd er weer verder gefietst in de richting van Varssel en ook daar werd nog een stop gehouden voor een consumptie. Vervolgens ging het weer terug naar Wolbrink in Hengelo waar nog ter afsluiting van de geslaagde dag een afzakkertje werd genomen.
De dagfietstocht was een geslaagde activiteit van ANBO Hengelo/Steenderen. De volgende activiteit van de ANBO is op 19 augustus. Dan wordt er een koetsentocht gehouden.