Kleurrijk werk van Annie Slakhorst te zien in de Kapel van Bronkhorst.
Kleurrijk werk van Annie Slakhorst te zien in de Kapel van Bronkhorst.

Nieuws van Stichting

Welzijn Steenderen

Steenderen - Stichting Welzijn Steenderen gaat in september weer van start met activiteiten, zoals op 16 september de eerste woensdagmiddagvisite en op vrijdag 25 september burendag. Zet deze activiteiten alvast in de agenda.

Woensdagmiddagvisite
Op woensdag 16 september start Stichting Welzijn weer met de woensdagmiddagvisite.

"Wij nodigen alle senioren uit voor weer een nieuw seizoen van deze gezellige middag in 'De Bongerd', van 14.00 tot 16.00 uur. Een lekker kopje koffie of thee, een drankje met wat lekkers en dat voor maar 3 euro. Verder vullen wij de middagen op met spelletjes, kaarten, bloemschikken enz. Voor elk wat wils! Mogen wij met ons team vrijwilligers op uw komst rekenen? Wij kijken naar u uit."
Voor vervoer kan gezorgd worden. Meer informatie bij een van de vrijwilligsters, (0575) 471963.

Burendag
Onder het motto: Weet wat Steenderen jou en je buur te bieden heeft en houden wij het met elkaar zo! wordt op het marktplein burendag georganiseerd op vrijdag 25 september.

Belangstellenden kunnen aanschuiven op het marktplein aan lange tafels tussen de vaste marktkramen van 14.00 tot 16.30 uur.


www.welzijnsteenderen.nl


Dinie Wisselink en Anny Slakhorst

Diversiteit schilderkunst

Bronkhorst - De trouwkapel van het stadje Bronkhorst vormt van 25 juli tot en met 31 juli het decor voor een expositie van Dinie Wisselink en Anny Slakhorst.

Dinie en Anny tonen wederom een selectie van hun schilderijen.
Dinie schildert met een geheel eigen ontwikkeld kleurpalet. Het liefst schildert ze dieren maar er zijn ook andere werken van haar te zien.
Anny heeft dit jaar gekozen voor een selectie van kleurrijke bonte, abstracte - en figuratieve schilderijen. Een expositie waarin de diversiteit van de kunstenaars zichtbaar is!

Iedereen is van harte uitgenodigd.
De Kapel is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.


Zomeravondfietstocht

bij café 'de Tol'

Wittebrink - Op donderdagavond 30 juli verzorgt café 'de Tol' in de Wittebrink haar derde zomeravondfietstocht. Tijdens deze fietstocht, over een afstand van circa 25 kilometer, worden weer ander 'mooiste' plekjes van de Gemeente Bronckhorst aangedaan.

De tocht voert veelal over rustige landweggetjes en mooie fietspaden. Incidenteel wordt een goed berijdbare zandweg in de route opgenomen. De tocht is niet geschikt voor mensen met een racefiets, maar juist bedoeld voor mensen met een 'gewone' fiets of fiets met trapondersteuning.

Starten kan tussen 18.00 en 19.00 uur bij café 'de Tol', Keijenborgseweg 1 in Zelhem. De kosten voor deelname bedragen 2 euro. Hiervoor krijgt de deelnemer een gedetailleerde routebeschrijving en wordt onderweg een consumptie aangeboden.

Op 27 augustus wordt nog een vierde zomeravondfietstocht gehouden.


Engelse lessen

Regio - Voor degene die hun Engelse taal, vooral spreken, graag willen verbeteren heeft en geeft mevrouw Rots een mogelijkheid. Zij heeft groepen Engels op alle niveaus, dus voor ieder geeft dat de mogelijkheid in te stromen op haar of zijn niveau en het zo op hun gewenste niveau te krijgen.

Een cursus op 0 niveau beginnen is vaak te makkelijk, op gevorderd niveau te beginnen vaak te moeilijk. Vandaar dat mevrouw Rots het zo in elkaar heeft gezet. Over het algemeen vinden cursisten het prettig in te kunnen stappen op hun niveau en ook uit te kunnen stappen, wanneer ze vinden dat ze voldoende kennen. Ze voelen zich dan ook vrij. Deze mogelijkheid wil mevrouw Rots ook andere belangstellenden graag bieden.


Informatie: treesrotsbeusink@gmail.com