Zondag 12 juli

Jeu de boules middag bij Concordia Baak

Baak - Het bestuur van stichting Concordia Baak heeft, na het succes van het eerste toernooi, besloten opnieuw een jeu de boules toernooi te organiseren op zondagmiddag 12 juli, aanvang 13.00 uur.

De baan, die voor het gebouw Concordia en de Sint Martinus kerk in Baak ligt, is door vrijwilligers opgeknapt. Een mooie gelegenheid om eens te zien hoe de baan er nu bij ligt, en om eens een balletje op te gooien natuurlijk.

Vorig jaar was het mede dankzij het prachtige zomerweer een succes. Groep de Bakermarkt won het eerste toernooi. Wie zal dit jaar de eer behalen? Op 12 juli vanaf 13.00 uur is iedereen opnieuw van harte uitgenodigd om in groepjes van 3 of individueel mee te doen.

Franse sferen met jeu de boules en stokbrood

Teams met vrienden, buren, familie, jong en oud, iedereen is welkom. Spelers kunnen hun eigen jeu de boules ballen meenemen, maar er zijn voldoende setjes aanwezig voor iedereen. Zoek het alpinopetje op en breng Franse chansons mee, de organisatie zorgt voor de koffie/thee/frisdrank met iets lekkers. En natuurlijk zal er stokbrood zijn.
Zondagmiddag 12 juli, aanvang 13.00 uur. Eventueel worden 's morgens voorronden gehouden.
Opgeven voor 1 juli, in groepen van drie of individueel. Prijs €2,50 per persoon, incl. .koffie/thee met iets lekkers.


info@concordiabaak.nl
(06) 46516160