Uit handen van Anouschka Pijnacker ontvangt adjunct-directeur mevrouw Nijhuis het keurmerk.
Uit handen van Anouschka Pijnacker ontvangt adjunct-directeur mevrouw Nijhuis het keurmerk.

Challenge Day

't Beeckland ontvangt

officiƫel keurmerk

Vorden - Donderdag 4 juni ontving 't Beeckland het officiƫle Challenge Day keurmerk. Dit keurmerk is in november 2013 in het leven geroepen en wordt uitgereikt aan scholen die ervoor hebben gekozen om Challenge Day een vaste waarde binnen hun onderwijssysteem te laten zijn.

Alle scholen die minstens twee achtereenvolgende jaren of seizoenen voor Challenge Day hebben gekozen als middel voor verbinding en wederzijds begrip, ontvangen dit symbool.
Het keurmerk is van plexiglas waarin de naam van de school is gegraveerd. Een mooi symbool om op te hangen in de school, zodat docenten en leerlingen worden herinnerd aan de manier waarop ze graag met elkaar om willen gaan!
Drie jaar geleden deed 't Beeckland mee aan de televisie uitzending Over de streep, het bekende tv programma, gepresenteerd door Arie Boomsma.

Docenten en leerlingen waren onder de indruk van het positieve effect van de deelname aan het programma.

Besloten werd om het project, zonder TV, op school jaarlijks voort te zetten. De naam is dan niet Over de streep, maar Challenge Day. Concept en inhoud zijn hetzelfde.
Zolang 't Beeckland de meerwaarde van dit concept voor zijn leerlingen ziet, keert Challenge Day ieder jaar terug op de school.