Stem op het Coöperatiefonds van

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Regio - Leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek kunnen van 15 juni t/m 15 juli hun stem uitbrengen op de voor het Coöperatiefonds ingediende projecten. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen op drie verschillende favoriete projecten. Eén stem per project. Verenigingen en Stichtingen konden tot 15 mei een project indienen.

Investeren in regio
Dit jaar stelt Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek € 441.000,- van haar winst beschikbaar voor het Coöperatiefonds met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn en de leefomgeving in de regio. Hiervoor is de regio verdeeld over de vijf marktgebieden: Brummen - Zutphen, Lochem - Bronckhorst, Aalten - Winterswijk, Oost-Gelre en Berkelland. Binnen elk marktgebied zijn de projecten verdeeld in vijf categorieën te weten: Sport, Scholing & Onderwijs, Zorg & Wonen, Cultuur en Stimulering werkgelegenheid.

Leden van de bank brengen hun persoonlijke stem uit via de site. De nummers één in elke categorie ontvangen, bij realisatie, de gevraagde bijdrage uit het fonds. De nummers twee presenteren zichzelf op één van de coöperatieavonden in oktober. Ook daar zullen leden stemmen en bepalen welke verenigingen met welk bedrag naar huis gaan. Genomineerde verenigingen en stichtingen die niet in de prijzen zijn gevallen, maar wel aanwezig zijn op de coöperatieavond, maken alsnog door loting kans op een mooie geldprijs.

Indien men wel klant is bij Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek maar nog geen lid, dan kan men tot uiterlijk 8 juli het lidmaatschap aanvragen via www.stemophetcooperatiefonds.nl. Vervolgens is er dan nog tijdig de gelegenheid tot stemmen. Wordt het lidmaatschap na die datum aangevraagd dan is stemmen voor het Coöperatiefonds niet meer mogelijk.


www.stemophetcooperatiefonds.nl