Originaliteitsprijs voor Suze Lenting,  Roos Walgemoet en Madelon Gotink.
Originaliteitsprijs voor Suze Lenting, Roos Walgemoet en Madelon Gotink.

Hengelose Avondwandelvierdaagse doorslaand succes

Suze, Roos en Madelon: originaliteitsprijs

Hengelo - De Hengelose Avondwandelvierdaagse zit er weer op! De opening op dinsdag 2 juni werd dit jaar verzorgd door een bekende Hengeloƫr: Fred Ruiterman. Tegen de geluiden in uit de omringende plaatsen, zit de Hengelose Avondwandelvierdaagse voor het zesde jaar op rij qua aantal wandelaars in de lift, bijna 725 wandelaars hebben er meegelopen. Dit alles was alleen mogelijk dankzij alle trouwe vrijwilligers en verkeersregelaars. Ook veel dank aan de sponsoren en de vele ondernemers, die de wandelaars ruim getrakteerd hebben.

Het aantal groepen breidt zich ook uit en zelfs uit omliggende plaatsen, zoals Zelhem, wordt er meegewandeld. Wat tot gevolg had, dat de eerste (De Jungle Lopers) en tweede plaats (De Lootjes) groepen uit Zelhem waren. De derde plaats ging zeer verdiend naar de Mettemaat.

Er is voor het eerst een originaliteitsprijs in het leven geroepen en toegekend aan de drie jonge dames: Suze Lenting, Roos Walgemoet en Madelon Gotink.

Alle dagen zijn perfect verlopen en bij de intocht op vrijdag was iedereen voor het verwachte onweer terug. Het was weer erg gezellig en bij binnenkomst werden de wandelaars muzikaal onthaald door het dweilorkest De Smoksbende uit Zelhem. Van bloemsierkunst Jolanda uit Keijenborg kregen de wandelaars een roos aangeboden, geweldig zo'n bloemenzee! De intocht was als vanouds onder begeleiding van de muziekverenigingen Crescendo en Concordia door het centrum van Hengelo en veel inwoners stonden de wandelaars op te wachten.

Het Blarenbal werd weer verzorgd door onze DJ Jeffrey in de kantine van PAX en was een groot succes. Tot in de late uurtjes werd er gedanst en genoten van de muziek. En zo zat menigeen lekker met een drankje en een frietje, aangeboden door de Aviko, buiten te genieten. De organisatie heeft de nodige vragen gekregen over de fotoreportage die in de PAX-kantine vertoond werd. Alle foto's van de fotograaf zijn te vinden op de website en op de Facebook pagina.

En als laatste: noteer alvast de datum voor volgend jaar: 31 mei tot en met 3 juni 2016.


avondvierdaagse-hengelo-gld.nl
www.facebook.com/hengeloseavondwandelvierdaagse