Sociï E1 ongeslagen kampioen in de 2e klasse.
Sociï E1 ongeslagen kampioen in de 2e klasse.

De E1 werd ongeslagen kampioen in de 2e klasse en de D1 werd kampioen

Dubbel feest bij S.V. Sociï

Wichmond - Zaterdag 9 mei was het dubbel feest bij S.V. Sociï. In de ochtend werd de E1 ongeslagen kampioen in de 2e klasse en aan het begin van de middag was het de beurt aan de D1 om kampioen te worden in de uitwedstrijd bij HC'03.

De D1 moest de wedstrijd winnen omdat de concurrent in de ochtend hun wedstrijd ook nipt had gewonnen. In een leuke en gelijk opgaande wedstrijd wisten de jongens en meisjes van Sociï de winst toch binnen te halen 1-2. Dat de concurrent een beter doelsaldo had maakte voor het feest van de D1 niets uit.

Bij terugkomst in Wichmond stond de huifkar van Camping de Warnstee klaar voor de welverdiende rondrit door het dorp. Terug bij Sociï was de patat klaar en deze lieten de spelers en leiders zich dan ook welverdiend smaken.

Klinkende overwinning
Dat de E1 van Socii dit seizoen moeilijk te verslaan is, daar zijn alle tegenstanders achter gekomen want in zowel de najaar-, zaal- als voorjaarscompetitie is er geen wedstrijd verloren.

Dat de kampioenswedstrijd meestal niet mooi is, lieten de jongens van Sociï ook maar weer eens zien. Maar toen er na 50 minuten voetbal toch een klinkende 7-2 overwinning op het bord stond was iedereen dat al weer vergeten en zo vierde de E1 voor de derde keer dit seizoen een feestje.

Evenals de D1 mocht ook de E1 in de huifkar van camping de Warnstee voor een rondrit door Wichmond en bij terugkomst lieten ook zij zich de patat smaken.

Trainingen voor jeugd om kennis te maken met voetbal

Vrije inlooptrainingen
De jeugdafdeling van Sociï organiseert op 20 mei, 26 augustus en 2 september vrije inlooptrainingen voor iedereen die eens kennis wil maken met voetbal.

Leeftijd 4-6 jaar
Ben je tussen de 4 en 6 jaar dan ben je 20 mei om 17.30 van harte welkom.

Leeftijd 6-8 jaar
Ben je tussen de 6 en 8 jaar dan ben je 20 mei om 18.00 van harte welkom.

Leeftijd 8 en ouder
Ben je ouder dan 8 dan ben je 20 mei om 18.30 van harte welkom.

Kom vrijblijvend eens kijken en maak kennis met voetbal bij S.V. Sociï. De jeugdleiders van Sociï wachten op jou! Meisjes zijn ook van harte welkom. Voor de aanvangstijden in augustus en september, zie de website.


www.svsocii.nl