Schooltennis bij Keislag in Keijenborg.
Schooltennis bij Keislag in Keijenborg.

Jeugdig tennistalent volop aan de slag

Schooltennis bij Keislag in Keijenborg

Keijenborg - Het mooiste weer van de wereld was het bij het schooltennis 2015 voor de kinderen van de St. Bernardusschool in Keijenborg maandag 11 mei. Dit jaar extra bijzonder omdat de kinderen van groep 3 voor de eerste keer de gelegenheid kregen aan dit evenement mee te doen: maar liefst 141 enthousiaste kinderen namen deel aan het schooltennis dat georganiseerd werd door de plaatselijke tennisvereniging Keislag.

Schooltennis is één van de activiteiten die de vereniging organiseert en geeft hiermee de kinderen gelegenheid kennis te maken met de tennissport.

Ook is het de aanloop naar het 'Tenniskids' programma van de KNLTB, waar TV Keislag zich bij wil aansluiten om kinderen t/m 12 jaar de gelegenheid te geven deel te nemen aan een leuke jeugdcompetitie.

Kinderen maken enthousiast kennis met tennis

Onder leiding van de tennislerares Lisette Dijkman en een aantal vrijwilligers van TV Keislag kregen de kinderen de gelegenheid om na een stevige warming-up aan de hand van een gevarieerd programma te ervaren hoe leuk tennis is.
Lisette gaf intussen op professionele wijze allerhande tips en leerde de kinderen hoe ze beheerst een bal kunnen raken en plaatsen en kwam tot de conclusie dat er in Keijenborg genoeg tennistalent rondloopt.

Voor de kinderen ging de tijd te snel en uiteindelijk gingen zij na een groot applaus voor henzelf enthousiast naar school terug.

Voor de kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen geeft TV Keislag de mogelijkheid voor slechts 12 euro, 3 maandagavonden (1, 8 en 15 juni) tennislessen van Lisette Dijkman te volgen.

Het benodigde materiaal, rackets en ballen, worden beschikbaar gesteld door TV Keislag en na deze lessen kunnen de kinderen voor € 22,50 zomerlid worden en tot september genieten van de tennissport. Opgeven voor deze tennislessen kan tot 27 mei per mail via Lisette Dijkman.

Het laatste nieuws omtrent TV Keislag is te vinden op de website, evenals alle informatie voor het aanmelden als jeugdlid of volwassen lid van deze bruisende vereniging.


lisettedijkman@hotmail.com
www.keislag.nl