Duitse AC/DC-tribute She's Got Balls.
Duitse AC/DC-tribute She's Got Balls.

Woensdag 24 juni

Zonnebloem naar

de Manderveense Aardbei

Hengelo/Keijenborg - De Zonnebloem afdeling Hengelo/Keijenborg bestaat eind 2015 vijfentwintig jaar. De afdeling gaat daarom dit jaar extra activiteiten organiseren. Zo wil De Zonnebloem op woensdag 24 juni een uitje maken met de bus naar de Manderveense Aardbei in Manderveen (gemeente Tubbergen).

Het bedrijf van de familie Hindriksen in Manderveen staat in het teken van aardbeien, heel veel aardbeien. Op deze kwekerij wordt uitleg gegeven over het bedrijf, wat ook een winkeltje heeft. Het bijzondere is, dat alles in aardbeienstijl is aangekleed en het ziet er gezellig uit.
Natuurlijk gaan de deelnemers aardbeien proeven. De ontvangst is in het aardbeienschuurtje met koffie of thee met een Twentse beschuit met verse aardbeien en slagroom. Hier wordt tevens een videopresentatie over het bedrijf getoond. Ook wordt hier de lunch gebruikt.

De kosten voor deze activiteit op 24 juni bedragen 25 euro. Vertrek om 9.30 uur uit Keijenborg en om 10.00 uur uit Hengelo.
Graag opgeven. Wees er snel bij, want vol is vol.


Thea Giesen (0575) 441201
Gerda Masselink (0575) 462996


Pinkstermaandag motortoer

Hengelo - Dit jaar voert de oecumenische motortoer van de gezamenlijke kerken van Hengelo Gld. over de Veluwe. De start is op 25 mei om half tien 's ochtends bij de Willibrorduskerk, Spalstraat 38. Vanaf negen uur is er eerst koffie.

Om mee te doen met deze motortoerrit, als rijder of als passagier, is een berichtje aan ds. Christien Ferrari of Gerry Spekkink voldoende. Kosten bij inschrijving 10 euro. Hiervoor krijgen de deelnemers een mooie motortocht, koffie aan het begin en een lunchpakket. De meeropbrengst komt ten goede aan 'Puur Natuur' van de Stichting Philadelhia. Zo genieten ook anderen mee!


C. Ferrari 461794
c.ferrari@lijbrandt.nl

G. Spekkink 461146
spekkink@hetnet.nl


She's got Balls op Heezen podium

Duitse AC/DC tribute

Steenderen - Vrijdagavond 29 mei staat er een bijzondere band op het Heezen podium. De Duitse AC/DC-tribute She's Got Balls maakt dan haar opwachting in Steenderen. In het voorprogramma staat de band Messed Up (in de oude bezetting). Aanvang 21.30 uur. De voorverkoop is inmiddels gestart; kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Heezen.

She's Got Balls zijn vijf professionele eersteklas muzikanten, die als geen ander weten hoe live te spelen en garant te staan voor een indrukwekkende show. De zangeres won met haar geweldige rock-stem in 2013 de Duitse Rock- und Pop-Muzikverband Award voor beste Duitse metal-zangeres.
De bevlogen ritme-sectie bestaat uit Anja (drums), Conny (Bas) en Jani (ritmegitaar). Zij spelen al geruime tijd samen en staan borg voor een solide basis. De perfecte AC/DC sound wordt afgemaakt door de briljante lead-gitariste Lady Catman. Haar solo's zullen de harten van de Angus Young fans sneller doen laten slaan. Wie ze eenmaal live heeft gezien weet: dit is één van Europa's beste female AC/DC-tributebands.


www.hotelheezen.nl