BSO De Leer maakt kennis met tennis bij Het Elderink.
BSO De Leer maakt kennis met tennis bij Het Elderink.

De Leer op bezoek bij tennisvereniging HLTC Het Elderink

Kennismaken met tennis

Hengelo - Donderdagmorgen 7 mei heeft tennisvereniging Het Elderink de kinderen van BSO de Leer ontvangen. Op initiatief van de BSO kwamen de kinderen naar de tennisbaan. Daar maakten ze onder leiding van tennisleraar Jord en Rinske kennis met tennis.

De kinderen kregen eerst een warming-up door verschillende spelvormen. Al snel kwamen de bal en het racket in beeld en deden de kinderen een aantal oefeningen om de bal met een racket onder controle te krijgen en te houden. De kinderen waren ontzettend enthousiast en met lachende gezichten bereiden ze zich voor op het echte werk: een klein wedstrijdje tennis.
Na een uurtje hebben ze met elkaar alles weer opgeruimd en kregen de kinderen allemaal een ijsje en een tennisbal als herinnering aan de leuke ochtend mee naar de BSO. Jongens en meisjes van BSO de Leer: "Wie weet zien we jullie nog een keer! En voor anderen die graag willen tennissen: je bent van harte welkom!" De tennisvereniging biedt de mogelijkheid voor junioren en senioren om zomerlid te worden. Junioren kunnen als zomerlid in de maand juni meedoen op donderdagavond aan Tenniskids-extra! Informatie hierover is te vinden op de website van HLTC Het Elderink, www.hetelderink.nl of door contact op te nemen met Rinske ter Welle, (0575) 461145.