Autobedrijf Robert Wisselink in Baak.
Autobedrijf Robert Wisselink in Baak. Foto: Liesbeth Oukes

Autobedrijf Robert Wisselink (ARW)

"Kleinschaligheid is onze kracht"

Baak – Met een nieuw team runt Robert Wisselink zijn autobedrijf aan de Zutphen Emmerikseweg 113 in Baak. Alweer 15 jaar is Autobedrijf Robert Wisselink (ARW) een begrip in deze regio, met al evenzoveel jaren een vaste klandizie voor het onderhoud van auto's en auto aircosystemen, de autoverkoop en het tankstation.

Robert Wisselink startte in het bedrijf van zijn ouders en deed 10 jaar ervaring op. Hij begon voor zichzelf in Baak, nu 15 jaar geleden. "Ik heb altijd de ambitie gehad een klein bedrijf te hebben," zegt Robert hierover. "Gewoon kleinschalig houden, dat je altijd een goed contact hebt met klanten. Kleinschaligheid is onze kracht! Daar voel ik mezelf ook het beste bij."

De onderhoudswerkzaamheden aan de Zutphen Emmerinkseweg brachten wel wat ongemakken met zich mee, maar het resultaat mag er zijn. Er wordt nu rustiger gereden, wat de verkeersveiligheid bevordert. In de beginjaren van ARW kwamen er nog veel vrachtwagens tanken. "Die stonden op het fietspad, dat was levensgevaarlijk. Ik ben blij dat er nooit iets gebeurd is."

Autobedrijf Robert Wisselink maakte het afgelopen jaar wat veranderingen door, zoals twee nieuwe eerste monteurs en een uitbreiding met een hal, waar een derde brug is gekomen. "Dat bevalt gewoon super, een lekkere frisse wind. Daar word ik zelf ook weer enthousiast van."

Het drukbezochte tankstation wordt sinds de verbouwing bevoorraad door Oosterveen`s Oliehandel uit Nieuwleusen, een onafhankelijke leverancier van Esso motorbrandstoffen en Esso-Mobil smeermiddelen.

ARW is een erkend autoverkoopbedrijf en heeft zo'n 30 tot 40 auto's voor de verkoop op voorraad. "Tegenwoordig zijn zoekopdrachten steeds belangrijker. Zowel voor ons als voor de klanten is een zoekopdracht plezierig. We zoeken de juiste auto met het juiste tarief erbij." Robert gaat de gekozen auto's dan zelf ophalen.

In het autobedrijf kan men terecht voor het complete onderhoud van een auto. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van het autoairco systeem. Het bedrijf is lid van de Bovag en van AutoCrew. Deze organisatie verzorgt trainingen en biedt technische ondersteuning. "De jongens moeten regelmatig voor cursus en training naar Barneveld. De ontwikkelingen in de autobranche gaan zo hard, als je niks doet, blijf je achter. Met de training blijf je up-to-date zeg maar."


ARW en OOC Baak

Zutphen Emmerikseweg 113

7223 DB Baak

Telefoon (0575) 441448

info@autobedrijfwisselink.nl

www.autobedrijfwisselink.nl