Keizer Anton Worm en zijn vrouw Annie na de huldiging.
Keizer Anton Worm en zijn vrouw Annie na de huldiging.

Grote betrokkenheid met Toldijk

Nieuwe keizer van Toldijk: Anton Worm

Toldijk – Op Bevrijdingsdag 5 mei, organiseerde de Stichting Oranjefeesten Toldijk de vijfjaarlijkse zeskamp en het keizerschieten voor oud-koningen. Na enig oponthoud vanwege het zeer slechte weer, was het schutter Anton Worm die de vogel naar beneden haalde en als keizer werd gehuldigd.

Anton Worm is oorspronkelijk afkomstig uit Steenderen, waar hij in het oudershuis aan de Dorpstraat woonde. Een aantal jaren woonde hij samen met Annie op de hoek Wethouder Massinkstraat in Toldijk.

In 1976 werd Anton schutterskoning. Nu woont hij in Zutphen/Leesten. Zij aanwezigheid bij het keizerschieten toont zijn grote betrokkenheid met Toldijk.

Dat hij nu bij Flophouse keizer is geworden, is ook bijzonder.

Anton was zo'n 35 jaar geleden de man die zijn vrije uren inzette om het nieuwe Flophouse van verwarming te voorzien. En daar hebben velen al die tijd plezier van.

Op 5 mei kwam Anton samen met Annie naar Toldijk voor het keizerschieten. De strijd moest worden onderbroken vanwege het slechte weer. Na een spannende middag werd hij de nieuwe keizer van Toldijk.


Open dag Golfclub 't Zelle

Hengelo – Dit voorjaar stelt Golfclub 't Zelle voor de tweede keer haar prachtige wedstrijdbanen en faciliteiten ter beschikking tijdens de open dag op zondag 17 mei 2015.

Gratis proefles en aanbiedingen
Belangstellenden van jong tot oud, kunnen tussen 12.00 en 17.00 uur onder begeleiding van professionals, vrijblijvend kennismaken met de golfsport door het volgen van een gratis proefles en een ronde op de kleine baan.

Het leuke van golf is dat iedereen met iedereen 'de baan in' kan. Tijdens de open dag proberen we u te enthousiasmeren. "Chippen, putten en swingen… U weet er straks alles van! Tijdens de open dag hebben we voor beginners speciale aanbiedingen. Zo komt golfen ineens dichtbij!"

Wedstrijdbaan en lidmaatschap
"In het bezit van een EGA-handicap maar nog niet kennis gemaakt met één van de mooiste, tevens meest uitdagende wedstrijdbaan van de Achterhoek?

Iedereen is welkom op zondag 15 mei

Kom dan eens spelen! Daarna informeren we u graag over de open dag aanbiedingen en lidmaatschapsvormen die de golfclub rijk is. Uniek in de Achterhoek is het 9-holes lidmaatschap!"

Aanmelden kan via info@gczelle.nl. De eerste flight start om 12.30 uur. Enthousiast? Kom kennismaken met de golfsport tijdens de open dag op 17 mei.


www.gczelle.nl