Demonstraties met de machines tijdens jaarlijkse show van OTMV.
Demonstraties met de machines tijdens jaarlijkse show van OTMV.

Jaarlijkse show Oude Trekker en Motoren Vereniging Gelderland (OTMV)

Het Agrarisch Verleden Herleeft

Toldijk - Op 16 en 17 mei organiseert de Oude Trekker en Motoren Vereniging Gelderland (OTMV) haar jaarlijkse show. Ook dit jaar belooft het een enorm spektakel te worden. In deze 27ste editie laat ook Stichting Old Transport Achterhoek haar mooiste oldtimer vrachtwagens zien. Vele vrijwilligers zijn al maanden in touw om een mooie show op te zetten.

Het evenement wordt gehouden bij Vleesboerderij Garritsen in Toldijk. Het staat bol van historie van landbouwmechanisatie en beroeps wegtransport, sinds 1900. Te zien zullen zijn vele diverse tractoren, stationaire motoren, werktuigen en vrachtwagens. Op tal van plekken zullen demonstraties met de machines te zien zijn. Ook kunnen de oldtimertrekkers in actie komen op de oldtimer trekkertrekbaan.
Op zaterdagmorgen 10.00 uur komt Hans Keuper de show openen en zet daarmee de toon van gezelligheid voor dit evenement. Voor de kinderen worden tal van activiteiten georganiseerd, maar ook is er een markt met allerhande kramen. OTMV-Gelderland steunt tijdens dit weekend het nationaal MS-fonds.
Komt kijken en genieten met het hele gezin. Een weekend vol activiteiten voor jong en oud.


www.otmv-gelderland.nl