De rodeostier viel in de smaak.
De rodeostier viel in de smaak.

'Mep de muis', 'Spijkerbroek hangen' en 'Spannende spiraal'

Rodeostier en ludieke bingo in Velswijk

Velswijk - Na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus werd zo rond 12.30 uur het startsein gegeven voor de Kinderspelen voor de leerlingen van de basisschool. Spelletjes als 'Mep de muis', 'Spijkerbroek hangen' en 'Spannende spiraal', maakten het met name voor de jongere kinderen tot een aantrekkelijk geheel.

De vele positieve reacties van kinderen en ouders maakten het wat geringe aantal deelnemers toch nog ruimschoots goed. De kinderen genoten er van en daar gaat het om. Het was fijn dat de weergoden ons goed gezind waren, want dat maakt het geheel toch een stuk vrolijker en gemakkelijker.

De Rodeostier die vanaf 12.15 uur volop in beweging was, bleek een groot succes. Het was een fantastisch gezicht om jong en oud hierop te zien zitten en af te zien vallen. Zelfs een kleine, jonge dame, wist er gedurende lange tijd op te blijven zitten.
Later was er in Buurthuis D'n Draejer nog een Kinderbingo en een Ludieke Bingo voor de wat ouderen. De onverwachte binnenkomst en deelname van Dhr. en Mevr. De Bok, zorgde voor veel hilariteit. Koningsdag in Velswijk werd aan het eind van de middag afgesloten met een heerlijke barbecue. En hoewel het bezoekersaantal toch wel wat tegenviel kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd evenement.