Jubileum klootschieten in de sfeer van Koningsdag: boog en ballen in oranje.
Jubileum klootschieten in de sfeer van Koningsdag: boog en ballen in oranje.

25-jarig jubileum 1991-2015

Feestelijke 25ste editie klootschieten

Baak – Voor de 25ste editie van het jaarlijkse klootschieten startten de groepen dit keer op de route van de eerste jaren, het begin van de Schooldijk. Een prachtige feestboog werd neergezet om op feestelijke wijze de eerste gooi naar het kampioenschap te doen.

Groepen van verenigingen, buurten, straten of vrienden hadden zich ingeschreven bij Partycafé De Bierkaai. Het startpunt was aan het begin van de Schooldijk.

Nipte overwinning 25ste editie klootschieten

Na de wedstrijden van de donderdagavonden 16 en 23 april, waar al werd gespeeld met toepasselijk oranje geverfde kloten, stonden de klootschieters op Koningsdag vanaf 11.30 uur klaar om van start te gaan met de finale.
Onder de prachtige feestboog die werd neergezet, kon om op feestelijke wijze de eerste gooi naar het kampioenschap worden gedaan..De spelers genoten onderweg van een lunch en drankje.

Bij Partycafé De Bierkaai vond de prijsuitreiking plaats, waarna er gezellige werd afgesloten.

Uitslagen
Het beste resultaat boekte het team De Premium Kloters met 204 schoten. Tweede eindigde team De Kloot met 205 schoten en derde werden De Molenweggers met 207 schoten.
Teams De Ballebozen, Jo en de JoJo's, Blie-kie 1 en Blie-kie 2 buiten puntentelling. Team Ria's Rakkers 218 schoten, team Joke Schooltink 247, team Wilma Leferink 308. Dit team kreeg de Poedelprijs.


www.baaksekermis.nl