Tribute-Night bij Zaal Heezen.
Tribute-Night bij Zaal Heezen. Foto:

Tribute-night bij Heezen

Kiss, Foo-Fighters en Nirvana

Steenderen - Op woensdag 13 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, wordt vanaf 21.30 uur een Tribute-Night gehouden bij Zaal Heezen in Steenderen. Drie tributebands spelen deze avond de mooiste covers van Kiss, The Foo Fighters en Nirvana.

Terug in de tijd met KissTerious! Compleet met maskers, glitterpakken, scheurende gitaren en natuurlijk de illustere tong. Zomaar wat elementen die voorbij komen in een spektakelshow. In combinatie met de ijzersterke vertolkingen van de mooiste Kiss-songs zorgt deze band voor de ultieme Kiss-ervaring.

Laat je meeslepen in een bezield optreden van de vijf mannen die hun (jeugd)helden eren! KissTerious bestaat uit de ervaren en gerenommeerde muzikanten Esmond Buesink, Erik Dekker, Raymond Liebrand, Lennert Luigies en Maarten van Schoorl.

The Foo is ontstaan uit vijf gemotiveerde muzikanten uit de Achterhoek, regio Steenderen, waaronder de broers Roy (zang/gitaar) en René Nijhuis (zang/drums) die hun muzikale ervaring hebben opgedaan met Rhavage en Van Peelen. Verder heeft de band een fantastische gitarist gevonden in Ramon Kelderman die zijn ervaring heeft opgedaan met Alfa en Twisted.

Jeroen Baars speelde voorheen bas bij Mash en Mig Buff. Ruben de Kruijff (gitaar) kwam er vervolgens bij en zo was The Foo compleet: een groep gedreven muzikanten die The Foo Fighters strak en herkenbaar neerzetten.

De Nirvana-tributeband Captain Albatross stond al eerder bij Heezen op het podium en liet een onuitwisbare indruk achter. Niet voor niets dus dat deze muzikanten wederom gevraagd zijn. Een stem als schuurpapier, virtuoze gitaarpartijen, indrukwekkende drums en een bassist die de bass-liefhebbers het water uit de mond doet lopen: Hans Kolenbrander, Mark Kean, Harm Heusinkveld en Koen Spronk zullen op 13 mei erop los rocken in zaal Heezen. Van prachtige ballads tot grungerock, het wordt een gevarieerde show van deze band.

De voorverkoop voor de Tribute-Night is inmiddels begonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zaal Heezen.


Meer info:
0575) 451204
www.hotelheezen.nl