Aimée van Oosten en haar oma (en erelid) Trudi van der Weijden.
Aimée van Oosten en haar oma (en erelid) Trudi van der Weijden. Foto: PR

Aimée van Oosten in het zonnetje gezet
bij Badmintonclub Steenderen

Steenderen - Badmintonclub Steenderen beloont leden die nieuwe leden meebrengen. Deze regeling heeft ooit eerder bestaan maar werd afgelopen week nieuw leven ingeblazen. Daarbij is de daad meteen bij het woord gevoegd: Aimée van Oosten (13 jaar) werd verblijd met een VVV-bon omdat zij dit voorjaar twee vriendinnetjes meenam naar de badmintonavond en beiden zijn lid geworden.

Aimée was helemaal verrast en superblij. Het leukste was nog wel dat haar oma, erelid Trudi van der Weijden, de prijs overhandigde. Trudi was ruim dertig jaar geleden één van de oprichtsters van de vereniging. Zij vertelde er trots op te zijn dat haar kleindochter zo goed badmintont en nu dus ook nieuwe leden voor de club werft.

Oma Trudi was 30 jaar geleden een van de oprichters

Lancering smashcard
Een andere actie om leden te werven werd op dezelfde avond gelanceerd: de smashcard. Mensen die vaker willen badmintonnen maar niet meteen een vol jaar lid willen worden, kunnen een smashcard kopen.

Daarmee kunnen zij 5 of 10 keer, net wat men aanschaft, een donderdagavond komen badmintonnen.

Ook oud-leden kunnen op die manier nog eens een shuttletje meeslaan. Wie interesse heeft kan op donderdagavond in de sporthal meer informatie vragen en/of een smashcard kopen. Ook een leuk idee om iemand cadeau te doen.


www.bcsteenderen.nl
(0575) 452306