Het team Heren 1 van WIK.
Het team Heren 1 van WIK. Foto: PR

Gaat WIK Steenderen geschiedenis schrijven?

Steenderen - Nee, liever niet. Als het tenminste gaat over het niet denkbeeldige eerste seizoen zonder een herenteam in de competitie. Doordat er een aantal heren stopt met volleyballen is WIK Heren 1 met spoed op zoek naar sportieve en enthousiaste teamspelers die willen volleyballen in de 1e klasse.

Heren 1 is een gezellig team, dat houdt van een fanatiek potje volleybal met daarna een welverdiend biertje of andere consumptie bij sponsor Café Heezen of in de kantine van sporthal Het Hooge Wessel.

Volleybalvereniging WIK (Willen Is Kunnen) Steenderen is een sportieve, actieve en gezellige vereniging die een goede mix biedt van sport, spel en ontspanning. WIK vierde in september 2014 haar 50-jarig jubileum en heeft vanaf de oprichting altijd een herenteam in de competitie gehad. Uiteraard wil de vereniging ook de komende jaren, als het kan nog eens 50, het succesvolle herenteam in stand houden.

Ben jij de man naar wie WIK op zoek is? Neem dan contact op met de Technische Commissie via tc@wiksteenderen.nl of kom langs op een trainingsavond. Heren 1 traint iedere dinsdagavond van 21.00 tot 22.30 uur.


www.wiksteenderen.nl