Martine Hendriksen en het Gloss-nummer waarin ze staat.
Martine Hendriksen en het Gloss-nummer waarin ze staat. Foto: Willy Hermans

Martine Hendriksen geeft bekende Nederlanders advies over hun kapsel

Martine Hair + Beautysalon blijft verrassen

Hengelo - Martine Hair + Beautysalon trekt landelijke aandacht. In een maart-nummer van het Gloss-blad mocht Martine Hendriksen Bekende Nederlanders advies geven over hun kapsel volgens de laatst Nederlandse haarlijn. Tien van de 400 bij Intercoiffure aangesloten kapsalons werden geselecteerd om een artikel in het veel gelezen magazine te verzorgen, waaronder dus Martine. Ze heeft sinds drie jaar een Intercoiffure-ster.

Intercoiffure-ster
"Om die te verdienen moet je aan allerlei eisen voldoen op het gebied van kwaliteit en vakmanschap.
We willen ons graag onderscheiden en zijn daarom trots op die ster. Ze waarderen vooral de uitstraling van zo'n vooruitstrevende kapsalon in een klein dorp. Het team moet trainingen en bijscholingen volgen en af en toe komt er een mystery guest.

Meetings en congressen
Belangrijk is dat je een goede werkplek voor leerlingen kunt bieden en jonge mensen op kunnen leiden. Maar er staat ook veel tegenover. Intercoiffure is een toonaangevende organisatie dat ook congressen en meetings verzorgt. Begin mei vertegenwoordigen Femke Bulten en Ellen Kevelham de salon bij een groot congres in Amsterdam. Daar kun je netwerken en ideeën uitwisselen en zo blijven we ons ontwikkelen", aldus Martine Hendriksen.

Gloss-kapsel
Het artikel in de Gloss heeft veel positieve reacties opgeleverd. De ingekochte magazines gaan grif van de hand. Tot 18 april is er ook een actie aan gekoppeld: een Gloss-kapsel en product voor één actieprijs. Meerdere klanten hebben inmiddels al een Gloss-coupe; het bewijs dat Martine de BN'ers de juiste adviezen heeft gegeven.


www.martinehairenbeauty.nl