Tot ieders verrassing won Robbin goud.
Tot ieders verrassing won Robbin goud. Foto:

Robbin Lassche verrassend eerste

Hengelo - Zondag 15 maart was de tweede voorronde van de 5e divisie. Deze wedstrijd vond plaats in de Saza hal te Doetinchem.

Aan deze wedstrijd deden in totaal 23 verenigingen uit de omgeving mee en ongeveer 200 deelneemsters die verdeeld waren in 4 wedstrijden met 2 banen. Van de verenigingen DIO keijenborg en Achilles Hengelo deden in totaal 14 deelneemsters mee.

Instappers
Van de verenigingen deden bij de instappers Kyra Ruesink, Maud Sessink, Loes van Petersen en Puck van den Toren.
Allemaal draaiden zij een goede wedstrijd, waar ook erg trots op mag worden gewezen. Voor sommigen was dit pas de tweede wedstrijd van hun wedstrijdbestaan. Hier waren ook erg duidelijk de verbeteringen te zien ten opzichte van de allereerste wedstrijd van deze meisjes.

Pupillen
Bij de pupillen deden Lianne Jansen, Yulia van Dijk, Renate Knoef, Melieke Hiddink, Nadia Goossens, Naomi Plant en Helen Sloot mee. Zij hebben natuurlijk al meer ervaring met de wedstrijden, maar het blijft een spannende belevenis. Ook zij draaiden een mooie wedstrijd en kwamen ook met mooie resultaten uit. Bij de junioren deden Coco Hoenink en Lotte Eenink mee. Zij draaide een nette wedstrijd met veel verbeteringen en mooie uitkomsten. Ook werden er redelijk wat nieuwe dingen geprobeerd en pakte die gelukkig ook goed uit. Een erg trotse verbetering. Jammer genoeg werden er op andere toestellen kleine foutjes gemaakt, waardoor er geen podiumplekken verdeeld konden worden. Al met al wel een hele mooie wedstrijd, waar we hoe dan ook erg trots op zijn.

Robbin Lassche
In de laatste wedstrijd van deze lange zondag kwam nog de laatste deelneemster van de vereniging in actie. Bij de senioren, Robbin Lassche. Zij draaide een geweldige wedstrijd, met een mooi resultaat. Ze werd eerste op vloer en balk, met uitzonderlijke strakke oefeningen. Soms heb je een dag dat alles lukt, voor Robbin was dit 15 maart 2015.

Bij de einduitslag won ze tot ieders verrassing goud. Met een voorsprong van bijna 2 hele punten liet zij de concurrentie ver achter zich.