De toneelgroep van Crescendo is klaar voor de uitvoering 28 maart.
De toneelgroep van Crescendo is klaar voor de uitvoering 28 maart. Foto:

Supportersgroep Christelijke muziekvereniging Crescendo legt zich toe op toneelstuk

Toneeluitvoering Mijn en Dijn

Hengelo - Wie houdt van een gezellige en ontspannende avond uit, mag de uitvoering van het toneelgezelschap van de supportersgroep van Christelijke muziekvereniging Crescendo ook dit jaar zeker niet missen.

Het gezelschap is de afgelopen weken druk bezig geweest met het instuderen van het toneelstuk Mijn en Dijn van de schrijver Erhard Asmus. Op 28 maart voeren ze het op in Ons Huis aan de Beukenlaan. Aanvang: 20.00 uur.
Dankzij het testament van broederlief, regeren de zusters Mien en Dien met ijzeren hand op boerderij De Lindenhof. Het is te betreuren dat de zusters het nooit en te nimmer met elkaar eens worden zodat de boerderij en het leven op de boerderij in twee kampen verdeeld is. Twee kapiteins op één schip; dat gaat goed zolang het personeel niet aan het muiten slaat. Al met al een te gek stuk, met veel problemen en de meest absurde situaties.
Voorafgaand aan het toneelstuk en tijdens de pauze zal de muzikale omlijsting worden verzorgd door de blaaskapel De Bloasköppe.
Ook worden weer de traditionele loten aangeboden door de leden van de supportersgroep. Hiermee zijn weer talrijke leuke prijzen te winnen.
De entree bedraagt 5 euro per persoon. Donateurs krijgen op vertoon van hun donateurkaart een korting van 1 euro per kaart.