De DOG-turnsters hebben hard gewerkt en dat was terug te zien bij de prijsuitreiking.
De DOG-turnsters hebben hard gewerkt en dat was terug te zien bij de prijsuitreiking. Foto:

Goede resultaten voor DOG

Baak - Zondag 15 maart werd de 2e voorronde van de 5e divisie geturnd door de DOG turnsters in de turnhal in Doetinchem.

De turnsters hadden flink gewerkt aan de afwerking en nieuwe onderdelen. Dit was dan ook goed terug te zien. Lisa Kornegoor mocht als pupil1 D2, samen met Silke Memelink als Junior niveau F, het spits afbijten in de 2e wedstrijdronde. Lisa wist knap met de koprol en handstand op de balk te blijven. Silke turnde voor het eerst salto van brug. De meiden hebben het prima gedaan. Lisa werd 8e en Silke 9e.
In de 3e wedstrijdronde was het de beurt aan de pupillen 2 D2. Helaas kon Chayenne Wiskamp niet deelnemen door een blessure. Ze heeft Ilse Heebink, Pien Floris en Robin Engbers geassisteerd tijdens de wedstrijd. De meiden hebben goed laten zien waar op getraind was. Iedereen bleef met de koprol of radslag op de balk staan en er werd rustig en geconcentreerd geturnd. Dit resulteerde voor Robin in een zilveren medaille. Ilse werd 8e en Pien 12e.
In de laatste ronde kwam Marith Messing in actie als Senior E. Ook Marith liet een mooie vooruitgang zien. Met een strakke balkoefening wist Marith keurig als 12e te eindigen. De laatste voorronde turnen deze turnsters op 12 april. Aanstaande zaterdag zullen de jongste meiden van de turnselectie hun wedstrijd turnen in Hengelo.