Voorbereidingen vierdaags wandelevenement Hengelo weer van start

Wandelvierdaagse Hengelo

Hengelo - De voorbereidingen voor de wandelvierdaagse 2015 zijn weer volop in gang.

Na een spetterend eerste lustrum afgelopen jaar, waarbij Angelique Krüger van Omroep Gelderland de opening voor haar rekening nam en er door ruim 700 mensen langs mooie routes weer gewandeld werd moet er weer een nieuwe impuls gegeven worden aan het jaarlijkse populaire evenement dat ook dit jaar ongetwijfeld een succes wordt.

De vergunningsaanvraag bij de gemeente Bronckhorst moet weer worden ingediend, de verkeersregelaars weer aangeschreven, de vrijwilligers weer benaderd en de nieuwe routes moeten weer uitgezet en gelopen worden.
Dit jaar vindt de Avondwandelvierdaagse van Hengelo plaats van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni.

De voorinschrijving is als vanouds weer bij V.&AV. PAX en vind plaats op woensdag 27 en donderdag 28 mei. Noteert u deze datum alvast in uw agenda zodat u er op tijd bij bent

Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op een grote opkomst. De oude vertrouwde sponsoren hebben ook dit jaar weer een hoop in petto op deze vier wandeldagen. Net als voorgaande jaren worden weer de faciliteiten van de voetbalvereniging PAX gebruikt om een en ander in goede banen te leiden.

Als vanouds zijn de muziekverenigingen Crescendo en Concordia weer van de partij en ook het Zelhemse dweilorkest De Smoksbende is er weer om met de intocht door het dorp af te sluiten op het druk bezochte Blarenbal met DJ Jeffrey.

Crescendo en Concordia zijn weer van de partij

Natuurlijk mag ook dit jaar de Friet van de AVIKO niet ontbreken.

Om foto's van voorgaande jaren terug te kijken, bezoek onze Facebook pagina: Hengelose Avondwandelvierdaagse of de site:www.avondvierdaagse-hengelo-gld.nl. Ook vind je hier filmpjes die de afgelopen jaren zijn opgenomen.

Voor vragen of info of als u zich wilt melden als vrijwilliger of of verkeersregelaar kunt U terecht bij:Joke Groot Roessink (06-11097357), Jolanda Bannink (06-20797479), Henriët Hiddink (06-13746503), Anja Oostendarp (06-40380837) of Evert Hollander (06-47549828).