Leden van PSV De Zevensteen bij Springstal Roelofsen.
Leden van PSV De Zevensteen bij Springstal Roelofsen. Foto:

Rijvereniging op bezoek bij Roelofsen Horse Trucks en Springstal Roelofsen

PSV De Zevensteen op bezoek

Steenderen/Raalte - Op zaterdag 7 maart waren de leden van PSV De Zevensteen uitgenodigd om een kijkje te nemen in de fabriek van Roelofsen Horse Trucks en bij Springstal Roelofsen in Raalte.

Om twee uur werden zij hartelijk ontvangen door Paul Roelofsen en ze mochten gelijk een paradepaardje van Roelofsen Horse Trucks bewonderen.
Na een korte uitleg over wat het bedrijf doet, gingen ze de fabriek in. Van een gewone vrachtwagen maken ze daar de mooiste paardenvrachtwagens met alles erop en eraan.

Daarna werden de leden van De Zevensteen ontvangen door internationaal springamazone Dominique Roelofsen in Springstal Roelofsen.
Na een rondleiding door de stallen en over het terrein, waar zij hun ogen uitkeken, gaf Dominique een zeer leerzame clinic.

Al met al was het een indrukwekende en leerzame dag die zij nog afsloten met een hapje bij de M.

De Zevensteen was zeer te spreken over de dag en dankt Paul en Dominique van Roelofsen dan ook hartlijke voor hun gastvrijdheid en informatie. Ook Kim Wienholts, lid van de vereniging, wordt bedankt voor het organiseren van de gezellige en leerzame middag.