Gezellig wordt er samen koffie gedronken aan de grote tafel.
Gezellig wordt er samen koffie gedronken aan de grote tafel. Foto:

Gezellig samenzijn in Keijenborg

Keijenborg - Wekelijks kunt u op maandag en vrijdag dagactiviteit Maria Postel in het dorpshuis De Horst bezoeken. De activiteit is bestemd voor ouderen in Keijenborg die behoefte hebben aan een gezellige daginvulling.

U kunt hier -zonder indicatie- aanschuiven voor een kop koffie, een gezellige activiteit en de maaltijd samen nuttigen.
Sinds september worden de warme maaltijden bereid door Emiel Bergervoet, beheerder van het dorpshuis. "Het menu is zeer gevarieerd, we hebben al van alles gehad, van stamppot rode kool tot ouderwetse erwtensoep. Elke week is het weer een verrassing wat er op het menu staat. Ook in de keuze van soep en toetje is volop variatie. We helpen af en toe ook met de bereiding van het eten, zo we halen de boontjes af of we schillen de aardappels", aldus een van de vaste bezoekers mevrouw Van Der Steen. Onder leiding van een beroepskracht en enkele vrijwilligers wordt er wekelijks een gevarieerd programma samengesteld.

Dagactiviteit Maria Postel is open op maandag en vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur. Zonder indicatie van de gemeente zijn de kosten € 3,50 voor koffie en de activiteit. Als u de hele dag komt, inclusief maaltijd € 12,00. U kunt zich telefonisch aanmelden via 06-13406684 op maandag en vrijdag en op andere dagen via woonzorgcentrum De Bleijke, telefoonnummer 0575- 498200