Leden van BBS dragen clubkleding in paars en roze, de kleuren van Bronckhorst. Eigen foto BBS

Leden van BBS dragen clubkleding in paars en roze, de kleuren van Bronckhorst. Eigen foto BBS

Presentatie clubkleding en teams BBS

Algemeen

BRONCKHORST - Woensdag 25 augustus organiseerde Bronckhorst Badmintont Samen (BBS) een teamavond voor de leden. Dit met meerdere doelen: het presenteren van de clubkleding, de teams voorstellen aan de sponsors en dé kans voor de teams om weer even aan elkaars spel én het wedstrijdelement te wennen.

De jeugd kon aan de slag van 19.00 tot 20.00 uur. Zij speelden een paar hele leuke partijen, ook met de leiders samen. Dat was wel weer even genieten! Rond de klok van 20.00 uur werden de sponsors, Onstenk Meubelen en Administratiekantoor De Wending, verwelkomd. Sponsor HCI Hengelo kon helaas niet aanwezig zijn. Voorzitter Hans Zweverink keek trots in het rond, alle leden die aanwezig waren, droegen de nieuwe clubkleding. Zoals op de foto te zien is, gaf dat een zeer kleurrijk geheel. De kleding is dan ook speciaal voor BBS gemaakt. Gekozen is voor doorgaans minder voor de hand liggende kleuren: paars en roze, de kleuren van Bronckhorst.

De teams zullen hier zeker mee opvallen bij wedstrijden, hopelijk geeft dat ook extra aandacht voor de sponsors. Met flitsende kleding én de trainingen van trainers Jan Takken, Hans Waller Diemont en Eddy Boerman moet het lukken om mooie resultaten neer te zetten! Alle teams wordt heel veel succes gewenst komend seizoen. Met een welgemeend dankwoord aan de sponsors, ondersteund met een prachtige bos bloemen werd het officiële deel afgesloten en konden de teams zich uitleven in het super snelle spelletje badminton.

Over BBS
Bronckhorst Badmintont Samen (BBS) is een vereniging die voor de 4 badmintonclubs van de gemeente Bronckhorst (Flash Vorden, BC Hengelo, BC Steenderen en BC Zelhem) de competitie regelt. Door een teruglopend ledenaantal kampten alle 4 verenigingen met het probleem dat het lastig werd om competitieteams van gelijk niveau samen te stellen. Daardoor dreigde het gevaar dat leden elders gingen badmintonnen. Met de komst van BBS is het mogelijk geworden om teams samen te stellen met leden van verschillende clubs.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant