Dash start met kleuterbende

Algemeen

VORDEN - Basis motorische vaardigheden heeft iedereen nodig voor alle sporten en op alle momenten. Als je valt, als je springt en als je leert. Volleybalvereniging DASH gaat daarom vanaf eind september starten met de kleuterbende. Gymnastiek voor peuters/kleuters (en een ouder/begeleider) van 3 t/m 6 jaar met een vleugje volleybal.

De kleuterbende is een lokale vorm van de volleybalspeeltuin. Een initiatief van de NEVOBO om de motorische vaardigheden van de jongsten te bevorderen. Tijdens de lessen van de kleuterbende gaan de kinderen bezig om op een leuke manier te leren rennen, springen, rollen, schommelen en nog veel meer. Onder leiding van een ervaren vakleerkracht worden de kinderen uitgedaagd om vooral lekker te spelen.

Op dinsdag 28 september, 5 en 12 oktober krijgen kinderen en ouders de kans om gratis te komen snuffelen bij de kleuterbende. De lessen starten om 16.00 uur en zullen duren tot 16.45 uur. In deze drie weken kan er vrijblijvend worden deelgenomen aan de kleuterbende. Indien er voldoende aanmeldingen zijn, zal er gestart worden met een blok van 12 weken na de herfstvakantie. De kosten bedragen 10 euro per maand per kind.

Vragen of aanmelden voor de snuffelweken? Stuur een mailtje naar kleuterbende@vvdash.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant