Afbeelding
Foto: PR

Trending activiteit 2022: E-chopper tour Twente

Partnerbijdrage

De Trending activiteit van 2022, dat is de gave E-chopper tour in Twente.
De E-chopper tour is uitermate veilig en geschikt als activiteit voor vrijgezellenfeesten en voor het organiseren van een personeelsfeest.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten van de bosrijke omgeving en de vogels te horen fluiten. Een ander onderwerp dat al lange tijd veel in het nieuws is, dat is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen schadelijke uitstoot hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu. 

Wanneer je de E-chopper boekt, krijg je er een mooie route bij zodat je niets mist van de mooie omgeving. Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt genieten. 


Beleef ’t E-chopper rijden bij Het Schwarzwald in Rijssen!

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Nieuwe Schwarzwald Restaurant & Partycentrum. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden