Uitje van zorgvragers en vrijwilligers van De Mettemaat en De Edelingen. Foto: PR
Uitje van zorgvragers en vrijwilligers van De Mettemaat en De Edelingen. Foto: PR

Geslaagd dagje uit voor Zorgboerderij De Mettemaat en De Edelingen

Zorg

HENGELO/ZELHEM - Donderdag 6 juli, de dag na storm Poly, hadden zorgvragers en vrijwilligers van de zorgboerderijen De Mettemaat (Hengelo) en De Edelingen (Zelhem) een gezamenlijk dagje uit voor de doordeweekse groep. Na de coronajaren kon het eindelijk weer en door iedereen werd er reikhalzend naar uitgekeken. Ruim van tevoren werd er al nagedacht over leuke kleding voor die dag en gespeculeerd over de activiteiten die op de planning zouden kunnen staan.

Deze dag werd gezamenlijk begonnen met een kop koffie/thee en wat lekkers, waarna het gezelschap naar Tolkamer vertrok om daar aan de kade te gaan picknicken met een mooi uitzicht over de Rijn. Hierna ging de reis naar de dierentuin in Kleve. Met prachtige weersomstandigheden werden de dieren aanschouwd in de dierentuin, die net zoals de zorgboerderijen zelf, volop in ontwikkeling is, en konden ze de dieren op hun gemak bekijken, voeren of er zelfs mee knuffelen.

Na het dierentuinbezoek stapte iedereen weer in de bussen en auto’s om de dag af te sluiten bij Wok Wamelink in Winterswijk. Bij de Wok was er genoeg keuze in eten zodat zij na afloop met een volle buik, maar terugkijkend op een zeer geslaagde dag naar huis gingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Midden