EHBO’ers in actie tijdens een evenement. Foto: Monique Dimmendaal
EHBO’ers in actie tijdens een evenement. Foto: Monique Dimmendaal

EHBO-vereniging Keijenborg stopt na ruim 71 jaar

Zorg

KEIJENBORG - In goed overleg is in de algemene ledenvergadering van 6 maart 2023 besloten de EHBO-vereniging afdeling Keijenborg, per 1 juni 2023 op te heffen.

Helaas is het niet gelukt om nieuwe (jonge) vrijwillige hulpverleners en nieuwe bestuursleden te vinden. Dit maakt het heel lastig om inzet, zoals in het verleden goed kon worden georganiseerd op evenementen, te garanderen. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om de visie, waar de vereniging voor staat en stond, nog uit te dragen.
Alle voor en tegens zijn tegen elkaar afgewogen, het besluit is genomen. Na vele jaren met veel plezier op verschillende evenementen en bijeenkomsten als EHBO aanwezig te zijn geweest, komt er einde aan de EHBO-vereniging in Keijenborg. Na overleg en met behulp van de verenigingsondersteuner van de gemeente Bronckhorst, Karin ten Heggeler, is de knoop dus definitief doorgehakt. De EHBO, afdeling Keijenborg, stopt officieel als vereniging per 1 juni 2023.
Wie nog vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot het opheffen van de vereniging, kan contact opnemen met Ruud Messink, via mail ehbo.keijenborg@hotmail.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant