Veel belangstelling voor het boek van Mirjam v.d. Burg. Foto: PR
Veel belangstelling voor het boek van Mirjam v.d. Burg. Foto: PR

Signeersessie boek Mirjam v.d. Burg

Zorg

VELDHOEK - De signeersessie van het Boek ‘Hoe kankér mee omgaan’ geschreven door Mirjam v.d. Burg, is zaterdag 18 juni druk bezocht. De zomerse warmte, weerhield de mensen er niet van om het boek op te komen halen en te laten signeren. Het boek werd onthuld met een toespraak, en Mirjam werd flink in de bloemen gezet. Hierna kon zij met haar pen aan het werk.

Hoe kank’er mee omgaan. Een prachtig krachtig echt verhaal, volgens Mirjam’s Chirurg Emiel Rutgers van het AVL Amsterdam. Rutgers heeft een heel mooi voorwoord in Mirjam’s boek geschreven, recht uit het hart. Helaas, maar zeer gegund, is Emiel Rutgers afgelopen november met pensioen gegaan. Na 35 jaar nam hij afscheid van het Antoni van Leeuwenhoek. Als bijzondere verrassing kreeg hij een eervolle AVL Penning. Een penning die alleen bij zeer hoge uitzondering aan medewerkers van het Antoni van Leeuwenhoek wordt uitgereikt. Emiel heeft deze penning gekregen vanwege zijn bijzondere inzet voor de patiënten en de ontwikkeling van de oncologische zorg van het Antoni van Leeuwenhoek, zowel in de kliniek als op het gebied van onderzoek. Wat een mensenmens, Mirjam’s reddende engel, zo zegt zijzelf. 

Ook geïnteresseerd naar het verhaal en nog geen boek? Deze zijn nog te koop bij de Read shop in Zelhem en Ruurlo, Koko-bizjoe te Halle en via www.gigaboekshop.com/product/hoe-kanker-mee-omgaan

Alle opbrengsten van het boek komen ten goede voor borstkankeronderzoek van het AVL Amsterdam. Steun borstkankeronderzoek en help deze vreselijke ziekte te bestrijden!

Hieronder al enkele reacties op het boek:
*Inspirerend boek dat je in 1 keer wil uitlezen.
*Ik ben begonnen in het boek, kan niet stoppen met lezen.
*Wat mooi beschreven, wat een strijd, diepe bewondering.
*Zo mooi om te lezen hoe mensen elkaar tot steun kunnen zijn in moeilijke tijden.
*Wat inspirerend zeg, en wat een mooie titel.
*Ik heb t boek al uit, kon niet stoppen, stond zelfs tijdens het koken met jouw boek in mijn hand.
*Inspirerend boek, de tranen rolde over mijn wangen. Wat ben jij een Powervrouw.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden