Het winwiel van Jumbo Hollak. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
Het winwiel van Jumbo Hollak. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Winwiel voor zelfscan bij Jumbo Hollak

Zakelijk

ZELHEM - Jumbo Hollak start vanaf maandag 4 maart met het ‘Winwiel’. “Het Winwiel is een rad waar klanten die een succesvolle steekproef hebben gehad, aan mogen draaien om kans te maken op een aardigheidje na het korte oponthoud”, zegt Bouke Hollak van Jumbo Hollak Zelhem. “De verscherpte maatregelen bij de zelfservicekassa’s horen er nu eenmaal bij, maar bij Jumbo Hollak maken we het weer leuk.”

Wanneer mag je aan het rad draaien?
“Het liefste gun je iedere klant met een succesvolle steekproef een draai aan het Winwiel”, zegt Hollak, “maar om de kosten en uitvoering beheersbaar te houden, betekent dit dat een klant met minimaal zeven gecontroleerde artikelen in een (succesvolle) steekproef aan het Winwiel mag draaien. Het Winwiel is verdeeld in allerlei taartpunten waarbij je 50% kans maakt op een aardigheidje. De aardigheidjes variëren tussen bijvoorbeeld een reep chocolade of stuk fruit tot een cadeaukaart van 5 euro.”

Extra maatregelen winkeldiefstal
“Naast deze positieve draai met het Winwiel is Jumbo Hollak ook genoodzaakt om de komende tijd extra maatregelen in te voeren om winkeldiefstal tegen te gaan. Daardoor kunnen wij een fijne en veilige winkelomgeving garanderen voor klanten en medewerkers, en worden verdere prijsverlagingen mogelijk. Er komt meer cameratoezicht en meer en slimmere steekproeven door AI bij de zelfscankassa’s. Winkeldiefstal is niet normaal en mag ook nooit normaal worden”, stelt Hollak. “Iedereen heeft last van winkeldiefstal en de schade die daarvan het gevolg is. Onze klanten én onze collega’s op de winkelvloer. Daarom nemen we extra maatregelen, juist omdat we voor onze klanten de meest klantvriendelijke supermarkt willen zijn waar je fijn en veilig kunt winkelen en onze medewerkers een prettige werkplek hebben.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant