Fraaie redding door de keeper van Quintus.

Quintus E1 behoudt toppositie

Sport

Hengelo – Zondag 8 maart stonden verschillende uit- en thuiswedstrijden op het programma. Het meerendeel van de teams zagen weer punten op hun scorelijst bijgeschreven. De E1 speelde een spannende wedstrijd tegen Loo E1 en nam in de laatste fase van de wedstrijd voorsprong.

De heren B1 moesten uit tegen Duiven HB1 in Sportcentrum Triominos Spoorzone. Quintus speelde goed aanvallend en verdedigend, helaas was het thuisteam te sterk. Duiven kan kampioen worden; Quintus heeft toch goed tegenstand geboden. Rust: 17-2, eindstand: 31-11.
De Quintus Heren 1 speelden in Sportcentrum Triominos Spoorzone tegen Duiven HS2. In de eerste 20 minuten speelden de Hengeloërs prima spel. Ook de verdediging zat goed dicht. In de tweede helft ging het spel op en neer. Het publiek kreeg een spannend en aantrekkelijk vervolg te zien. De aanvallen en de schoten van het thuisteam waren effectiever en deze gaf de voorsprong niet meer uit handen. Eindstand 24-20.
Quintus E2 begon de wedstrijd tegen HV Angeren E3 een beetje voorzichtig maar wel gecontroleerd. Er werd goed overgespeeld en iedereen werd in het spel betrokken. Ruststand 5-0. De tweede helft begon het team iets scherper en feller. De tegenstander had hier geen antwoord op waardoor de keeper niet veel te doen had. Eindstand 15-0.
De jongens E1 van Quintus ontvingen hun tegenstander Loo E1. De jongens wilden hun eerste plek behouden en waren zeer fanatiek en geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen. Loo bood een goeie weerstand voor Quintus, ruststand 5-6. De wedstrijd ging de tweede helft steeds gelijk op tot de laatste twee minuten toen de jongens van Quintus een voorsprong pakte van twee doelpunten. Uitslag 13-11.
Quintus D1 speelde thuis tegen UGHV D1 een zeer spannende wedstrijd. Quintus stond weer als vanouds te verdedigen, rust 4-6. In de laatste minuut viel helaas een tegendoelpunt. De jongens hebben super gespeeld, ze zien met vertrouwen de laatste wedstrijden tegemoet. Eindstand 9-10.
De meiden van D2 speelden een thuiswedstrijd tegen HCW D1 uit Winterswijk. Ze wilden duidelijk van HCW winnen, maar helaas was de tegenstander toch iets te sterk. Het was een pittige en sportieve wedstrijd om naar te kijken. Ruststand 2-6, eindstand 6-12.
De Quintus Dames hadden eerst moeite met HCW DS2, die mooie één tweetjes speelde. Maar toen kreeg Quintus het verdedigend en aanvallend onder controle. Ruststand 5-5. De tweede helft ging het ook weer gelijk op. Door mooie aanvallen en goede verdediging wist Quintus uiteindelijk met een punt verschil de wedstrijd te winnen. Eindstand 10-9.