De wedstrijd tussen oud-spelers ging behoorlijk fanatiek maar er was toch volop voetbalplezier. Foto: PR

De wedstrijd tussen oud-spelers ging behoorlijk fanatiek maar er was toch volop voetbalplezier. Foto: PR

Reünie SV Socii in de herhaling

Sport

WICHMOND - Het gaat zeker niet bij één keer blijven. De reünie van (oud-)leden van de voetbalafdeling van sportvereniging Socii geboren in 1988 of eerder viel zo goed in de smaak dat aan die wens van de aanwezigen wel gehoor móet worden gegeven.

Na enkele maanden van voorbereiding was afgelopen zaterdag het dan eindelijk zover. Vele (oud-)leden hadden gehoor gegeven aan de oproep via diverse kanalen. De ontvangst was prima geregeld door Wilma Golstein en medewerkers van de kantine. Na een kopje koffie en plaatje cake van Bakker Besseling werd de reünie geopend met een welkomstwoord van Pieter. De oud-spelers die mee wilden doen aan het voetballen vertrokken daarna naar de kleedkamers. Het ging er behoorlijk fanatiek aan toe, en het duel eindigde in een prima 2-2 eindstand.
Veel oud-leden waren verbaasd over de kantine en kleedkamers. Het complex is helemaal up-to-date en toekomstbestendig. Waar men ooit begon achter het Ludgerusgebouw vertoeft Socii anno 2023 op een prachtige locatie aan de Lankhorsterstraat.
Voorzitter Ernst van der Linden van Socii hield een mooie speech en deed ook meteen een oproep voor meer vrijwilligers. Daarna ging het los en het bier vloeide rijkelijk. De verhalen van vroeger werden met de minuut mooier en spannender. Het was een genot om al die ouderen samen te zien zitten kletsen. Het weer was ook prima en het buffet was uitstekend verzorgd door Kapper-Lammers.
“Wat een mooi idee en voor herhaling vatbaar” was de veelgehoorde opmerking. Daar gaan de organisatoren zeker gehoor aan geven. Het idee is om volgend jaar de route van Ludgerus naar het huidige complex over te doen. Dus vijftig jaar na dato is dit een mooie gelegenheid om velen die er toen bij waren weer van de partij te laten zijn. Wanneer het gaat gebeuren is nog niet bekend, maar zeker is nu al dat de kleedkamers ingericht worden met foto’s van vroeger en dat ook de vele films van Louis Taken te zien zullen zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden