Prijswinnaars Gemengd Dubbel 7 met van links naar rechts Dianne Mullink en Johan Derksen (2e prijs) en Mariëlle Slager en Erik Kleinreesink (1e prijs). Foto: Dick Wullink
Prijswinnaars Gemengd Dubbel 7 met van links naar rechts Dianne Mullink en Johan Derksen (2e prijs) en Mariëlle Slager en Erik Kleinreesink (1e prijs). Foto: Dick Wullink

Veel nieuwe deelnemers bij clubkampioenschappen HLTC Het Elderink in Hengelo

Sport

HENGELO – Ook dit jaar is er weer veel strijd geleverd tijdens de Onstenk Meubelen Clubkampioenschappen, die gehouden werden van 4 tot en met 9 september op de tennisbanen van HLTC Het Elderink. 

De commissie Tenniszaken kon ongeveer 65 deelnemers indelen in de verschillende klassen. Dit jaar was er ook de mogelijkheid om een introducé mee te laten spelen. Zowel in het dubbelspel als enkelspel was er een goede deelname. Opvallend was dat er veel nieuwe gezichten voor het eerst mee deden. 

De weersomstandigheden waren uitstekend en de wedstrijden konden allemaal volgens planning verlopen. De finales werden zoveel mogelijk gespeeld op zaterdag 9 september, enige flexibiliteit was wel weer nodig gelet op de diverse verhinderingen en ook een aantal blessures. In de herendubbel 5 was er daardoor de mogelijkheid om met wisselende teams te spelen. 

Erwin Hoeksma sprak namens het bestuur zijn dank uit voor de organisatie van deze clubkampioenschapen door de commissie tenniszaken met daarin Dianne Mullink, Johan Derksen, Marc Nijenhuis, Marcel Essing en Herman de Winkel. Ook was er weer veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers die achter de bar wilden staan en aan de sponsoren. Herman de Winkel en Marcel Essing verzorgden daarna de prijsuitreiking. De prijzen werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Onstenk Meubelen en Houx Sport (Zutphen). De clubkampioenschappen werden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. 

Prijswinnaars:
Heren Dubbel 5: 1. Derk Jan Menkveld en Sander Meeuwissen, 2. Tonnie Lenselink en Coen Sloot. Gemengd Dubbel 6: 1. Maarten Hukker en Corinne Pelgrum. Heren Dubbel 7: 1. Erwin Hoeksma en Rik ter Welle, 2. Erik Kleinreesink en Marcel Maresch (opgave). Dames Dubbel 7: 1. Liset Klopman en Corinne Pelgrum. Gemengd Dubbel 7: 1. Erik Kleinreesink en Mariëlle Slager, 2. Johan Derksen en Dianne Mullink. Dames Enkel 7: 1. Hennie Visschers.
Heren Dubbel 8: 1. Marcel Essing en Erik Plomp, 2. Ben Klein Lenderink en Harald Gotink. Dames Dubbel 8: 1. Charlotte Goossens en Rian Noevers. Gemengd Dubbel 8: 1. Elwin Jansen en Bo Althof, 2. Raymond Klaasing en Linda Saalmink. Heren Enkel 8: 1. Raymond Klaasing.


www.hetelderink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant