Wikbeach. Foto: Marieke Rutjes

Wikbeach. Foto: Marieke Rutjes

Wikbeach: beachvolleybaltoernooi in Steenderen

Sport

STEENDEREN – Het jaarlijkse WIK beachvolleybaltoernooi komt er weer aan. In het weekend van 9, 10 en 11 juni tovert Volleybalvereniging WIK het terrein van de familie Rouwenhorst aan de Landlustweg in Steenderen om tot een waar beachvolleybaloord. Deelnemers en bezoekers kunnen dit jaar terug in de tijd, want het thema is old ‘skool’. Het wordt een weekend met muziek, sport, zand en wat de organisatie betreft vooral veel gezelligheid. De voorbereidingen zijn in volle gang en de WIK-beachcommissie is bijna klaar voor de eerste fluitsignalen. 

Vrijdag 9 juni
De vrijdag van het beachvolleybaltoernooi staat in het teken van een sportdag voor de jeugd. Leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisschool De Pannevogel uit Steenderen en basisschool De Rank uit Toldijk komen onder schooltijd kennismaken met de vereniging en met het volleyballen op zand. Ze spelen in kleine teams meerdere korte wedstrijden en natuurlijk zijn er prijsjes te verdienen. Toeschouwers zijn ook op deze sportieve dag van harte welkom.

Zaterdag 10 juni
Op zaterdag 10 juni is het terrein vanaf 16.00 uur geopend en kun je beachvolleyballen op het zand. Ook spelen de mini’s van WIK samen met hun ouders of verzorgers een ouder/kindtoernooi. Liever alleen aanmoedigen en toekijken? Dat kan ook. De bar is geopend en een DJ zorgt voor de muziek.

Zondag 11 juni
Op zondag strijden 66 teams op het zand. De teams zijn verdeeld over dames-, heren-, mix- en jeugdpoules. In iedere categorie zijn prijzen te winnen. Wie worden de WIKBEACH-kampioenen van 2023? Kom het met eigen ogen bekijken en proef de WIKBEACH-sfeer. Op deze dag is er ook voor kinderen van alles te beleven op het terrein, er is muziek en de bar en frituur zijn geopend.

Het beachvolleybaltoernooi vindt plaats in de Rouwenhorst-Arena, Landlustweg 12a in Steenderen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant