Gijs Takkenkamp (rechts) van Ter Steege Bouw Vastgoed krijgt bloemen. Foto: Jesper Giesen
Gijs Takkenkamp (rechts) van Ter Steege Bouw Vastgoed krijgt bloemen. Foto: Jesper Giesen

Walking-Football Keijenburgse Boys in het nieuw

Sport

KEIJENBORG - Walking-Football team Bronckhorst bestaat alweer meerdere jaren. Momenteel trainen en spelen deze routiniers op de accommodatie bij Keijenburgse Boys. Het is een enthousiaste groep sporters van twintig personen, waarvan twee vrouwen, in de leeftijd tussen 55 en 84 jaar.

De groep werd laatst verrast met het idee van een van de leden Anton Takkenkamp dat hij een sponsor had voor nieuwe trainingspakken voor het hele team. Zijn zoon Gijs Takkenkamp, werkzaam bij Ter Steege Bouw Vastgoed, een bouw- en ontwikkelbedrijf met verschillende vestigingen, heeft dit uiteindelijk geregeld. Op 8 januari werd het nieuwe tenue gepresenteerd. Hiervoor hartelijke dank namens het gehele Walking-Football team. 

Mocht je interesse hebben om geheel vrijblijvend een keertje met een training mee te doen, ben je van harte welkom. De trainingen zijn wekelijks de vrijdagochtend van 9.45 uur tot 11.45.uur. Eerst maken de deelnemers tijd voor een kopje koffie en een gezellig samenzijn voordat ze beginnen. Een voetbalverleden is beslist niet nodig, hoofdzaak is dat ze in beweging zijn en elkaar ontmoeten.

De elftalfoto van het Walking-Football. Foto: Jesper Giesen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden