Prijswinnaars Gemengd Dubbel 6 met van links naar rechts Maarten Hukker en Dianne Mullink (1e prijs) en Erik Kleinreesink en Rinske ter Welle (2e prijs). Foto: Berdy Langeler
Prijswinnaars Gemengd Dubbel 6 met van links naar rechts Maarten Hukker en Dianne Mullink (1e prijs) en Erik Kleinreesink en Rinske ter Welle (2e prijs). Foto: Berdy Langeler

Spannende wedstrijden bij clubkampioenschappen HLTC Het Elderink

Sport

HENGELO – Ook dit jaar is er weer veel strijd geleverd tijdens de Onstenk Meubelen Clubkampioenschappen, die gehouden werden van 5 tot en met 10 september op de tennisbanen van HLTC Het Elderink. De commissie Tenniszaken kon ongeveer vijftig deelnemers indelen in de verschillende klassen. Dit jaar waren het alleen maar dubbelspelen, helaas was het aanbod om te enkelen zeer gering. 

De weersomstandigheden waren gemiddeld genomen prima en de wedstrijden konden allemaal volgens planning verlopen. De finales werden zoveel mogelijk gespeeld op zaterdag 10 september, enige flexibiliteit was wel weer nodig gelet op de diverse verhinderingen. De prijzen werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Onstenk Meubelen en Houx Sport (Zutphen). 

Voorzitter Paul Mokkink sprak zijn dank uit voor de organisatie van deze clubkampioenschappen door de commissie Tenniszaken: Dianne Mullink, Marcel Essing, Johan Derksen, Herman de Winkel en Marc Nijenhuis. Ook was er weer veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers die achter de bar wilden staan. Namens de commissie Tenniszaken verzorgde Marcel Essing de prijsuitreiking.

En nu alweer vooruit kijken naar de Najaarscompetitie, die start in het weekend vanaf 16 september! De clubkampioenschappen werden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. 

De prijswinnaars van de diverse onderdelen:
Heren Dubbel 5: 1. Tonnie Lenselink en Paul Mokkink, 2. Maarten Hukker en Sander Meeuwissen.
Gemengd Dubbel 6: 1. Maarten Hukker en Dianne Mullink, 2. Erik Kleinreesink en Rinske ter Welle.
Heren Dubbel 7: 1. Erik Kleinreesink en Marcel Maresch, 2. Marcel Essing en Johan Derksen.
Dames Dubbel 7: 1. Hennie Visschers en Rinske ter Welle, 2. Vera v.d. Wal en Jannie van Zegeren.
Gemengd Dubbel 7: 1. Peter v.d. Wal en Vera v.d. Wal, 2. Rob Koldenhof en Yvonne Scholten.
Heren Dubbel 8: 1. Jaap Berenbak en Rob Koldenhof, 2. Arnold Grotenhuijs en Gerard Reulink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden