BBS 1, v.l.n.r. Aniek Luesink, Annemiek Menkveld, Willem van der Spoel, Sander Massen en Johan Boesveld ongeslagen kampioen. Foto: Sylvia Breukink

BBS 1, v.l.n.r. Aniek Luesink, Annemiek Menkveld, Willem van der Spoel, Sander Massen en Johan Boesveld ongeslagen kampioen. Foto: Sylvia Breukink

BBS 1 speelt komend seizoen met veren shuttles

Sport

Sportieve teamavond BBS

BRONCKHORST - Woensdag 31 augustus was de aftrap voor het nieuwe seizoen badmintonnen in de gemeente Bronckhorst. Alle teams van Bronckhorst Badmintont Samen (BBS) waren aanwezig om als teams tegen elkaar te spelen in een ongedwongen sfeer. Al is er natuurlijk altijd wel de rivaliteit om van een hoger team te winnen.

BBS 1 was compleet aanwezig. Zij werden afgelopen seizoen ongeslagen kampioen in de 7e divisie. Sponsor Kok Bloemenservice had hen bloemen beloofd als ze, door de tegenstander goed van Jetje te geven, kampioen zouden worden. Deze belofte werd deze avond ingelost. Komend seizoen gaat BBS 1 in 6de divisie spelen en daar wordt met veren shuttles gespeeld. Dat ziet het eerste team helemaal zitten! Het geeft nog meer charme aan het badminton spel.

BBS is opgericht om de competitie spelende leden binnen de gemeente Bronckhorst meer kansen te bieden. Het kampioenschap van dit eerste team is een mooi resultaat daarvan. In dit team spelen leden uit Steenderen en Hengelo samen.

Alle teams speelden mooie wedstrijden. Mooi om te zien dat jeugdspelers die nu doorstromen naar de senioren daar prima in mee draaien. Ook de recreanten lieten zich van hun beste kant zien. Al met al dus een gezellige geslaagde avond. Op 16 september beginnen de wedstrijden voor BBS1 in sporthal de Kamp, BBS 2 speelt dan een uitwedstrijd in Zwolle en BBS 4 in Wierden. Kijk op de site voor alle wedstrijden en meer informatie over de vier badmintonclubs in Bronckhorst.


www.bbsamen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant