Afbeelding

Lustrumfeest 75 jaar SV Sociï

Sport

WICHMOND – Vrijdag 3 en zaterdag 4 juni staan in het teken van het Lustrumfeest 75 jaar Sociï! Deze data naderen met rasse passen en de sportvereniging wil een ieder op deze dagen natuurlijk graag zien! De Lustrumcommissie wil nog niet alles verklappen maar wil wel een aantal dingen vertellen waar naar uitgekeken kan worden!

Vrijdag 3 juni
Er wordt vrijdags een museum geopend en daar kunnen belangstellenden vrijdag én zaterdag een bezoek aan brengen. “Een museum, wat moet ik daar dan doen?” Nou, een heleboel zien en genieten! Het is namelijk hét museum, met een prachtige en verrassende tentoonstelling van de geschiedenis van Sociï! Wie de geschiedenis ook mee naar huis wil nemen, neemt de gelegenheid het Lustrumboek aan te schaffen. 

Vanaf 19.00 uur is er een receptie voor iedereen. Daarna, vanaf 21.00-00.00 uur is er een gezellige avond, met muzikale bijdrage van DJ Roan.

Zaterdag 4 juni
Na een inloop vanaf 13.30 uur starten om 14.00 uur de spellen voor de jeugd met onder meer t/m 12 jaar Voetbal & Fun Clinic en van 13 t/m 17 jaar Landentoernooi en Bubble Soccer. Lijkt het je leuk mee te doen? Meld je naam en leeftijd aan jubileumsocii@gmail.com.

Om 14.30 uur: start het voetbaltoernooi voor senioren. Bij binnenkomst direct inschrijven voor de mensen die mee willen voetballen. Neem hiervoor minimaal je voetbalschoenen mee.
Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt de voetbalwedstrijd tussen het oud-kampioensteam en de selectie gespeeld.
Die avond is vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur een feestavond met een optreden van de band ‘All-In’.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden