Toerclub Keiaosers presenteren nieuw tenue. Foto: Luuk Stam
Toerclub Keiaosers presenteren nieuw tenue. Foto: Luuk Stam

Toerclub Keiaosers in nieuw wielertenue

Sport

KEIJENBORG - Na twee jaar was het donderdagavond 12 mei dan eindelijk zover. Al twee seizoenen rijden de Keiaosers uit Keijenborg in clubkleding van hun nieuwe sponsors, van Slingerland Tweewielers uit Keijenborg en Makelaardij de Bos uit Zutphen. Echter net toen zij dit op de gevoelige plaat wilden vastleggen, brak corona uit met alle beperkingen tot gevolg. Vorige week zat echter alles mee. De zon scheen volop en de coronamaatregelen golden niet meer. De sponsors werden met de aangeboden bloemen in het zonnetje gezet en beiden gingen met de fietsers op de clubfoto. 

De Keiaosers uit Keijenborg fietsen in twee groepen op zaterdagmiddag, zondagochtend, dinsdag- en donderdagavond vanuit Hengelo en Keijenborg. Op 12 mei werd door een grote groep leden de doordeweekse fietstocht gereden, dit keer richting Peeskesbult. 

Traditie getrouw wordt er op tweede Pinksterdag de ‘Bronckhorst Mooiste’ familietocht georganiseerd. Een uitgepijlde gezinstocht met keuze uit meerdere afstanden. Ditmaal voeren de routes vanuit Keijenborg door de prachtige omgeving van de Achterhoek en de IJsselvallei richting Bronkhorst en Brummen.
Helaas heeft de club moeten besluiten om geen vervolg meer te geven aan de racefietstochten Omloop van de Graafschap en Deerns op de Fietse.


www.keiaosers.nl

Facebook TC Keiaosers

Toerclub Keiaosers presenteren nieuw tenue. Foto: Luuk Stam

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden