Op de open dag bij Het Elderink kun je meedoen met tennisles of een partijtje spelen. Foto: PR HLTC Het Elderink

Op de open dag bij Het Elderink kun je meedoen met tennisles of een partijtje spelen. Foto: PR HLTC Het Elderink

Maak kennis met tennis op de Open Dag van HLTC Het Elderink

Sport

HENGELO - Ontdek hoe leuk tennis is op de Open Dag bij HLTC Het Elderink op 22 mei 2022. 

In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.
Een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis is tijdens de Open Dag bij HLTC Het Elderink op zondag 22 mei. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan de Elderinkweg 7 om een balletje te komen slaan. Bezoekers hoeven alleen maar sportschoenen aan te trekken. Rackets en ballen zijn aanwezig. Deelname aan de verschillende onderdelen is gratis en toegankelijk voor iedereen.

Programma
De dag bestaat uit een gevarieerd en gezellig programma op en naast de tennisbaan: 11:00 tot 16:00 uur Jeugdtennis (13 t/m 17 jaar) en volwassenen tennis; 11:00 tot 12:30 uur Speciaal toss tennis voor kinderen; 13:00 tot 14:00 uur Tennisles voor volwassenen door tennisleraar; 13:00 tot 14:00 uur Tennisvermaak voor kinderen; 14:00 tot 16:00 uur Toss toernooi voor volwassenen (ervaring met tennis is niet nodig).

Speciale Zomeractie op de Open Dag
Alleen op de Open Dag kunnen bezoekers gebruik maken van een speciale zomeractie. Er is de keuze tussen een tennislidmaatschap van drie maanden plus een tennisles voor 25 euro of een lidmaatschap voor het gehele jaar 2022 plus twee tennislessen voor 50 euro.


www.hetelderink.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant