De Quintusloopcommissie is te herkennen aan de nieuwe shirts. Foto: SV Quintus
De Quintusloopcommissie is te herkennen aan de nieuwe shirts. Foto: SV Quintus

Hardloopclinic voor basisschoolkinderen

Sport

HENGELO - Op 22 mei organiseert Handbalvereniging SV Quintus samen met vele vrijwilligers de Quintusloop. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen met de kidsrun, een hardloopwedstrijd van één kilometer.

De Quintusloop is een gezellig sportevenement in het centrum van Hengelo! Als voorbereiding op de Quintusloop wordt een hardloopclinic gegeven door de organisatoren van de Quintusloop. De hardloopclinic is voor basisschoolkinderen op vrijdag 13 mei van 17.00-18.00 uur naast sporthal De Kamp. Deelname aan de clinic is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Wel is het handig om in sportkleding (shirt, broek, schoenen) te komen. Verzamelen voor Sporthal de Kamp. Leuk als kinderen meedoen aan de Quintusloop en de clinic!

Shirts gesponsord
De organisatie van de Quintusloop had als wens om tijdens het hardloopevenement herkenbaar te zijn als organisatie, zodat hardlopers weten bij wie zij terecht kunnen met eventuele vragen. Jessi Frederiks van Frederiks by Jessi heeft mooie polo’s gesponsord, die de commissieleden en meerdere andere vrijwilligers de 22ste gaan dragen. Op de polo’s prijkt onder meer het logo van de Quintusloop.


www.quintusloop.nl

info@quintusloop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden