Geniet veilig en verantwoord van je vakantie met een PCR test in Amsterdam
Geniet veilig en verantwoord van je vakantie met een PCR test in Amsterdam Foto door Adrien Olichon via Pexels

Op stap in Amsterdam: PCR testen, musea en meer

Partnerbijdrage

In onze mooie hoofdstad valt genoeg te beleven, van musea en andere bezienswaardigheden tot winkelen en lekker eten. Er is dus reden genoeg om een bezoekje te brengen aan Amsterdam! In deze blog kijken we naar verschillende dingen die je kunt doen in deze bruisende stad. Tot slot staan we even stil bij het boeken van een PCR test in Amsterdam. Je kunt namelijk nog beter van je vakantie genieten als je dit veilig en verantwoord doet!

Musea in Amsterdam

Amsterdam is bij uitstek een historische stad waar je de geschiedenis nog overal om je heen tegenkomt. Vooral als je geïnteresseerd bent in vaderlandse geschiedenis mogen bepaalde musea dus niet op je lijstje ontbreken! Hierbij kun je natuurlijk denken aan het Rijksmuseum, waar je onder andere het werk van Rembrandt en Vermeer kunt bewonderen. Ook het Rembrandthuis staat geheel in het teken van, je raad het al, Rembrandt. Ook het Anne Frank Huis trekt jaarlijks veel bezoekers over de hele wereld. Naast musea is er nog veel meer te beleven in Amsterdam.

Op stap in Amsterdam

Zeker als je van plan bent om meerdere dagen in Amsterdam te verblijven, is het een goed idee om de nachtclubs van de stad te bezoeken. Vooral als je uit een kleinere stad of plaats komt, mag een nacht stappen in onze hoofdstad zeker niet ontbreken op je activiteitenlijstje. Als je toch liever in een iets rustige omgeving wilt genieten van een biertje, is de Jordaan bij uitstek de plek voor jou! In de bruine cafés proef je de cultuur van het echte Amsterdam onder de lokale mensen.

Winkelen en wandelen

Naast de vele cafés en terrasjes waar Amsterdam zeker geen tekort aan heeft, kun je er natuurlijk ook erg goed winkelen. De hoofdstad heeft namelijk de meeste winkels ten opzichte van andere steden van Nederland. Ook kun je een uitstapje maken naar de PC Hooftstraat, waar de meest bekende designer merken hun winkels hebben. Naast shoppen voor kleding of accessoires kun je natuurlijk ook terecht in de vele souvenirwinkels. Een ding is zeker, in de winkels van Amsterdam kijk je gegarandeerd je ogen uit!

Een PCR test boeken in Amsterdam

Naast al het leuks dat Amsterdam te bieden heeft, is het goed om nog even stil te staan bij veilig en verantwoord reizen. Een afspraak voor een PCR test kan je in Amsterdam en andere steden gelukkig snel online maken. Let er hierbij wel op dat je bij een PCR test Amsterdam een dag of meer moet wachten op je resultaat. Hierna krijg je bij de meeste testaanbieders een internationaal reiscertificaat. Zo kun je een kort uitstapje naar Amsterdam goed combineren met reizen vanaf Schiphol. Alvast veel plezier en reis veilig en verantwoord!

Dit artikel wordt u aangeboden door Spoedtest.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden