Afbeelding
Foto: PR

Geen ruimte voor een logeerbed? Dit is de ultieme oplossing

Partnerbijdrage

Een compleet bed op normale hoogte, met hoofdkussens en fantastisch comfort. Daaraan voldoet een logeerbed, maar wat als je daar simpelweg geen ruimte voor hebt? De oplossing is simpel verkrijgbaar via de website van Heuts: een luchtbed aanschaffen dat aan dezelfde eisen voldoet, maar dat je na gebruik leeg laat lopen en opbergt. 

Geen ruimte, toch logés

Voor bedden en zitmeubels waar je eigenlijk geen ruimte voor hebt, terwijl je wel graag mensen wil laten overnachten, is er de opblaasbare variant. Blijven er gasten onverwacht slapen door een gemiste trein, ijzel of zware sneeuw? Of gewoon voor de gezelligheid? Dan pak je de speciale opbergtas uit de gangkast en haal je daar het luchtbed voor 2 personen uit tevoorschijn. Het ding vult zichzelf met lucht in enkele minuten. Beddengoed eroverheen en klaar. Wanneer de logés zijn vertrokken, berg je het in omgekeerde volgorde weer op. 

Klein wonen, slim denken

Een opblaasbed biedt hetzelfde comfort als een regulier logeerbed, maar dan met het verschil dat het niet het hele jaar door in de weg staat. De hoofdkussens zijn min of meer ingebouwd en de hoogte van het bed bepaal je bij de aanschaf. Je kunt kiezen voor een natuurlijke instaphoogte van 42 centimeter of een lager model nemen dat tevens als vakantie-attribuut dient. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar, in allerlei gradaties van luxe en comfort. Wie klein woont, denkt slim. En laat zijn of haar gasten slapen als koningen. 

Op de camping

Over vakantie gesproken. Het opblaasbed fungeert prima op de camping omdat hier hetzelfde principe van weinig gewicht en optimale handzaamheid geldt. In de opbergtas gaat hij in de auto, samen met de tent. Op de plaats van bestemming zet je binnen enkele minuten je bed in de tent neer. Vanzelfsprekend zijn ze waterdicht, dus je kunt er ook mee op het water dobberen. Je hoeft niet te sjouwen met zware stretchers of andere soorten campingmeubilair. Ook zitmeubels zijn in opblaasbare vorm verkrijgbaar: stoelen en zelfs zitzakken. 

Twee in één, dus duurzaam

Stel je voor: één betaalbaar artikel dat logeer- én kampeerbed vervangt en amper ruimte in beslag neemt! Dat scheelt een hoop kosten en is dus eveneens duurzaam, want je koopt meerdere meubels in één. Bovendien is het ook in opgeblazen vorm makkelijk te verslepen, dus wie op de camping een dagje wil relaxen, zet het luchtbed simpelweg onder de parasol of aan het zwembad en neemt plaats met je iPad, krant of boek. Met een beetje mazzel komen ze zo nu en dan informeren of je een drankje wilt. En anders heb je daar wel een oplossing voor, want online warenhuis Heuts voorziet tevens in handige koeltassen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Heuts. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden