Afbeelding
Foto:PR

Schouw met elektrische haard

Partnerbijdrage

Een schouw met elektrische haard zorgt voor een middelpunt in uw woning. In vroegere tijden werden zelfs meerdere ruimtes verwarmd door middel van een schouw. Het is een gezellig punt om elkaar te ontmoeten met bijvoorbeeld een warm drankje. Dit artikel geeft tips om uw schouw met elektrische haard nóg gezelliger te maken.

Schouw met elektrische haard decoreren

Een schouw met elektrische haard, kan zich zowel in de woonkamer als de slaapkamer bevinden. Door een schouw te decoreren krijgt deze meer karakter en sfeer. Uiteraard gaat u uw elektrische haard veel gebruiken. Het is dus verstandig om alle decoratie naast of op de schouw te plaatsen. Omdat een elektrische haard een subtiele vorm van warmte afgeeft, mag eventuele decoratie ook op de schouw zelf worden geplaatst. 

Maak gebruik van diverse accessoires

Een schouw met elektrische haard kunt u leuk aankleden door middel van hele gewone artikelen. Denk hierbij aan foto’s met mooie herinneringen, kaarsjes en gedroogde bloemen. Vaak gebruikt men een schouw ook als een wandplank voor boeken. 

Het gebruik van planten bevordert een gezonde lucht in huis. Deze kunnen ook rondom uw schouw met elektrische haard worden geplaatst. Mocht het alsnog te warm worden voor uw planten, zet deze dan een stukje van de schouw met elektrische haard af. De ene plant kan uiteraard beter tegen warmte dan de andere plant. 

Spiegels doen het bijna altijd goed in een interieur. Spiegels werken ruimtelijk en laten een ruimte groter lijken. Spiegels geven een stukje elegantie aan uw woning en dragen bij aan de weerspiegeling van zonlicht. Plaats deze spiegel boven uw schouw voor een mooi geheel. Middels de website aflamo.nl schouw ziet u een uitgebreid aanbod diverse schouwen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Afloma. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Midden