Ronde vloerkleed helemaal van nu!

  Partnerbijdrage

Moderne vloerkleden zijn tegenwoordig meer dan populair, omdat ze extra gezelligheid in huis brengen, visueel mooi zijn en zorgen voor meer comfort. Vloerkleden zijn in allerlei vormen en formaten te koop, zoals rond, vierkant, ovaal, rechthoekig en zelf in driehoeksvormen. Maar het is met name een vloerkleed rond dat op dit moment erg populair is. Opvallend is dat niet, want ronde vloerkleden zijn helemaal van nu én hebben diverse interessante pluspunten te bieden voor de kritische consument. In dit blog kun je lezen wat de aankoop van een of meer ronde vloerkleden zo aantrekkelijk maakt!

Een vloerkleed rond is in allerlei varianten, stijlen en kleuren te koop
Een van de meest belangrijke verklaringen voor de ongekende populariteit van ronde vloerkleden op dit moment, is het gegeven dat er in de wereld van ronde vloerkleden een haast oneindige keuze is. Je kunt het qua kleur, stofsoort, patronen en omvang zo gek niet bedenken, of er is wel - zeker bij groothandels en speciaalwinkels - een kleed te koop dat naadloos op jouw hoge eisen aansluit. Er is dus altijd maatwerk mogelijk. Kom je er zelf via fysiek of online winkels niet uit? Neem dan altijd contact op met de klantenservice van de betreffende winkel c.q. groothandel, want de echte vloerkleden experts weten altijd wel een maatwerk oplossing voor jouw situatie te vinden!

Ronde vloerkleden zijn ideaal in een verder rechtlijnig interieur
Wat ronde vloerkleden verder handig en nuttig maakt, is het effect dat ze geven als je ze in een woning of pand gebruikt dat hoofdzakelijk rechtlijnige, rechthoekige of vierkante meubels en decoraties heeft. Een rond vloerkleed zorgt dan visueel voor een breuk, waardoor je interieur er een stuk vitaler en vrolijker uit komt te zien.

Ronde vloerkleden zorgen voor akoestische demping
Een prettige eigenschap van een rond karpet is dat ze in ruimtes waar het galmt zorgen voor de nodige akoestische demping. Naast het reduceren van omgevingsgeluiden in grotere, holle(re) of lege(re) ruimtes, zorgen ronde vloerkleden ook op nog een andere manier voor de nodige geluidsreductie. Liggen ze op een houten vloer, zoals laminaat of parket, dan voorkomen ze ook dat je door het hele huis (en wellicht bij de buren) kunt horen als er iemand door de kamer loopt op schoenen of naaldhakken. Van dat vervelende getik en geschuif ben je met jouw ronde vloerkleed dus ook meteen af!

Vloerkleden zijn tegenwoordig voordeliger dan je zou verwachten
Een laatste punt dat niet onvermeld mag blijven als het gaat over de meerwaarde van ronde vloerkleden, is dat deze vandaag de dag goedkoper zijn dan ooit tevoren. Dit komt vooral doordat er - zowel offline als via internet - een gigantisch aanbod is. Hierdoor kun je, met name offline, voordelig de mooiste ronde vloerkleden kopen! carpetplace

Dit artikel wordt u aangeboden door carpetplace. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden