Dit mag je niet vergeten bij een vakantie in eigen land

  Partnerbijdrage

Op vakantie in eigen land? Vergeet deze dingen niet

Wil je een huisje huren in eigen land? Groot gelijk, want er zijn voldoende leuke plekken in Nederland om op vakantie te gaan. Wat mag je zeker niet vergeten als je op vakantie in eigen land gaat? Wij hebben uitgezocht wat er niet in jouw koffer of tas mag ontbreken. Lees snel verder en houd dit lijstje erbij als je jouw koffer inpakt.

Belangrijke documenten

Stel dat je bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan naar een Fries vakantiehuisje dan moet je zeker niet vergeten je belangrijke documenten mee te nemen. Hierbij kun je denken aan je ID kaart of paspoort, zorgpas, rijbewijs, pinpas of creditcard, contant geld en de gegevens van het huisje waar je verblijft.

Persoonlijke verzorgingsartikelen

Ook je persoonlijke verzorgingsartikelen moet je zeker niet vergeten.

Hierbij kun je denken aan:

- Douchegel

- Shampoo

- Deodorant

- Bodylotion

- Scheerartikelen

- Tandenborstel + tandpasta

- Producten voor je gezichtsverzorging

- Nagelschaartje/nagelvijl

- Make-up producten

- Wattenstaafjes + wattenschijfjes

- Maandverband/tampons/inlegkruisjes

- Contactlenzen of bril

- Anticonceptiepil/condooms

- Zonnebrand

- Spiegeltje

- EHBO kit

Genoeg kleding en schoenen

Vergeet ook niet genoeg kleding en schoenen mee te nemen als je op vakantie gaat in eigen land. In Nederland moet je voorbereid zijn op diverse soorten weer. Soms kan het in de zomer zo 26 graden zijn en is het de volgende dag slechts 17 graden. Neem dus de volgende kledingstukken mee:

- Shirts met korte mouwen en lange mouwen

- Lange en korte broeken

- Een trui of sweater

- Een vest

- Sokken

- Ondergoed

- Zwemkleding

- Waterdichte jas

- Slippers/sandalen

- Wandelschoenen of sneakers

Verzamel je vuile was hierbij in een plastic tas. Dit is een stuk hygiënischer en je kunt zo beter onderscheiden wat wel en niet vuil is.

Je elektronica

Ook je elektronica mag je zeker niet vergeten. Je wilt namelijk niet dat je de oplader van jouw telefoon vergeet en hier dus achterkomt als je al op de plek van bestemming bent. Daarom is het van belang het volgende mee te nemen.

- Oplader van de telefoon

- Je telefoon

- Oordopjes

- Powerbank

- Fotocamera + oplader

Een fijne vakantie!

Je weet nu precies welke dingen absoluut niet mag vergeten als je op vakantie gaat in eigen land. Als je dit lijstje bij de hand hebt tijdens het inpakken van je tas of koffer, weet je zeker dat je niets zal vergeten. Wij wensen je succes met inpakken en een fijne vakantie in eigen land!

Dit artikel wordt u aangeboden door Heerlijkehuisjes.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden